26 / 04 / 2024

Fikirtepe projesi ne zaman teslim

Fikirtepe projesi ne zaman teslim

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade etti. 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesi 28 Temmuz'da satışa çıkacak. Peki Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 4 yıl önce Kadir Topbaş tarafından iptal edilen 'Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay verdi..

Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Deniz sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum projesi Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ankara Çankaya'da 5 blok şeklinde yükselen BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi 314 adet daireden meydana geliyor. Peki BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Tuzla İş GYO Projesi ne zaman teslim?

İş GYO Tuzla projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Tuzla İş GYO Projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Fikirtepe projesi ne zaman teslim Haberi

Fikirtepe projesi ne zaman teslim

Ahmet Sarıçalı, 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi. Sarıçalı, Kartal'daki bir diğer projede ise, karma kullanımlı olarak planlanan projede konutlar, ofis alanları ve çarşıların olacağı bilgisini verdi. 



Şua İnşaat, istanbul Anadolu yakasına 3 milyar liranın üzerinde yatırım yapacak. Elit markasıyla yatırımcısına kazandıran projeler üreten şirket, bu yıl ilk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak. Şua İnşaat, Göztepe Merpenköy ve Ataşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Şirket, söz konusu iki projeyi ise kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek. 

Bu yılki yatırımlarla ilgili bilgi veren Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; 750 dairelik Fikirtepe projesinde 15-20 gün içinde kamulaştırma sürecinin tamamlanarak ruhsat sürecinin başlayacağını açıkladı. 



MAYIS'TA SATIŞA ÇIKIYOR 

Sarıçalı, mayıs ayında...