25 / 04 / 2024

Fikret Şahin kimdir

Fikret Şahin kimdir

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen toplam kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Fikret Şahin'den 'Şehir hastanelerinde devasa kamu zararı var' iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada  şehir hastanelerinde devasa kamu zararı olduğunu öne sürdü.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle 62 hastane yapılabilir!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada, şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle toplam 62 hastane inşa edilebileceğini söyledi.

TOKİ'nin yurt yapımına öncelik vermesi önerisi TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TOKİ'nin öğrenci yurtlarına öncelik vermesiyle ilgili kanun teklifini TBMM'ye sundu.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde müteahhit hakları korunuyor!

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde bulunan mücbir sebep maddesiyle müteahhitlerin sahip olduğu hakların korunduğuna dikkat çekildi. CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şehir hastanelerinin sözleşmeleri bitince ne olacak?

CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, şehir hastaneleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şahin, şehir hastanesi müteahhitlerinin 5 sene süreyle aldıkları hizmet sözleşmesi zamanının bitmesine 6 ay kala krize neden olduklarını dile getirdi. 

Fikret Şahin'den şehir hastanelerinin kiralarına ilişkin öneri!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerini yapan müteahhitlere devletin bu yıl ödemesi gereken 16.4 milyar TL'lik kira ve hizmet bedelini silmesini önerdi.

Fikret Şahin kimdir Haberi

Fikret Şahin kimdir

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen toplam kira ve hizmet bedellerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Şahin, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Şahin, ''Şehir Hastanelerinin hizmete açılmasının ardından, özellikle bu hastanelerin kira ve hizmet bedelleri kamuoyunda ciddi tartışmalara neden olmuştur. Sağlık Bakanlığı’mn merkezi yönetim bütçesinde ‘’Yap-Kirala-Devret Modeli ile Yaptırılan Hastanelerin Kira Bedelleri ve Hizmet Bedelleri” olarak bulunan iki farklı gider kaleminde her yıl ciddi artışlar gözlenmektedir. 2020 yılı Sağlık Bakanlığı Merkezi Bütçesi 58.875.829.000 Türk Lirası olarak belirlenmiş; şehir hastanelerinin ”kira ve hizmet bedelleri” için 2019 yılında 6.150.000.000 Türk Lirası ayrılmışken, 2020 yılı için bu miktar 10.414.919.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 2020 yılı Sağlık Bakanlığı bütçesinin yüzde 17,66’sı şehir hastanelerinin kira ve...