11 / 05 / 2024

Fikri Işık değerlendirmesi

Fikri Işık değerlendirmesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'ndeki enerji kesintilerine ilişkin, "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" değerlendirmesinde bulundu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de Kubilay Turhan tarafından kuruldu.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Bitcoin madenciliğinde büyük değişim!

Bitcoin (BTC) ağına ait veriler, merkeziyetsizliğin önceki yıl artmaya devam etmesi nedeniyle büyük değişim geçirmeye hazırlanıyor.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

İzmir Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!

İzmir Çiğli'de heyelan nedeniyle hasar gören evlerde inceleme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, söz konusu evlerin her an yıkılabileceğini dile getirdi. 

Varlığa veya İpoteğe Dayanlı Menkul Kıymetler Tebliği'nde değişiklik!

Varlığa veya İpoteğe Dayanlı Menkul Kıymetler Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Bodrum'da 'hassas alan'daki son işletme de yıkılıyor! 

Cumhurbaşkanı kararıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen Muğla'nın Bodrum ilçesi Küdür Yarımadası Doğal Sit Alanı'ndaki plajda yer alan son işleme de yıkılıyor...

Fikri Işık değerlendirmesi Haberi

Fikri Işık değerlendirmesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'ndeki enerji kesintilerine ilişkin, "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" değerlendirmesinde bulundu.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde 30 Aralık Salı gününden beri enerji kesintileriyle ilgili şikayetlerin devam etmesi üzerine valiliğin Gebze ilçesindeki ek hizmet binasında düzenlenen toplantıya Işık'ın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) yetkilileri katıldı.  


Işık, uzun süreli enerji kesintilerinin kabul edilemeyeceğini belirterek, Marmara Depremi'nde bile bu kadar uzun süreli kesintilerin yaşanmadığını kaydetti. 


Halen 24 köye elektrik verilemediğine dikkati çeken Işık , "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık. Daha önce...