27 / 04 / 2024

Filiz Karaosmanoğlu kimdir

Filiz Karaosmanoğlu kimdir

Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Enerji Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu: "Bugün çok fazla önemsenmese de yarın konut ve ofis tercihinde vazgeçilemez ve bir numaralı kriter yeşil bina sertifikası olacak" dedi.

Ankara'daki binalar yeşilleniyor!

Çevreye olumsuz etkisi en aza indirilmiş, enerji verimliliği ve geri dönüşümün yanı sıra ev sahiplerinin konforunun da büyük oranda düşünüldüğü yeşil binalar, Ankara'da yavaş yavaş kendini gösteriyor.

Ankara'da binalar yeşilleniyor!

Çevreye olumsuz etkisi en aza indirilmiş, enerji verimliliği ve geri dönüşümün yanı sıra ev sahiplerinin konforunun da büyük oranda düşünüldüğü yeşil binalar, Ankara'da yavaş yavaş kendini gösteriyor.

Filiz Karaosmanoğlu: Binalar şimdi yeşilleniyor!

Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Enerji Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu: "Bugün çok fazla önemsenmese de yarın konut ve ofis tercihinde vazgeçilemez ve bir numaralı kriter yeşil bina sertifikası olacak" dedi.

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Can Sucuoğlu kimdir?

Mimar Can Sucuoğlu kimdir? Mimar Can Sucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Sucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Sucuoğlu...

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

İbrahim Karaosmanoğlu: Haydarpaşa Limanı Derince'ye taşınacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aylık meclis toplantısında konuşan İbrahim Karaosmanoğlu, "İstanbul'daki Haydarpaşa Limanı'nın Derince'ye taşınması söz konusu. Hüseyin Yılmaz, planın gelecekte liman tekelleşmesine neden olacağını kaydetti.

Davut Topoğlu kimdir?

Türkiye'nin ilk sağlık binası Vital Fulya'yı Beşiktaş Fulya'da hayata geçiren Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu kimdir? Davut Topoğlu nerelidir? İşte Davut Topoğlu biyografisi ve özgeçmişi...

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Baykal Hancıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Baykal Hancıoğlu kimdir? Baykal Hancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ÜyesiBaykal Hancıoğlu'nun biyografisi...

İsmail Uzunoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uzunoğlu kimdir? İsmail Uzunoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Uzunoğlu, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Hülya Odabaşıoğlu kimdir?

2003 yılından beri Mimat Mimarlık'ın ortağı olan Mimar Hülya Odabaşıoğlu kimdir? Mimar Hülya Odabaşıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Hülya Odabaşıoğlu'nın biyografisi..

İrem Senemoğlu kimdir?

Mimar İrem Senemoğlu kimdir? Mimar İrem Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrem Senemoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte İrem Senemoğlu...

Emre Senemoğlu kimdir?

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

Cihat Fındıkoğlu kimdir?

Mimar Cihat Fındıkoğlu kimdir? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Cihat Fındıkoğlu'un biyografisi..

Filiz Karaosmanoğlu kimdir Haberi

Filiz Karaosmanoğlu kimdir


İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi. Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SUT-D) Başkan Yardımcısı ve Enerji Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu. şu an çevresel yatırım olarak değerlendirilen yeşil binaların yaşam kalitesini artırdığı gibi genel giderleri de ciddi şekilde düşürdüğünü ifade ederek, "Bugün çok fazla önemsenmese de yarın konut ve ofis tercihinde vazgeçilemez bir numaralı kriter yeşil bina sertifikası olacak" dedi. 

Karaosmanoğlu, Yeşil Bina Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, tüm önlemlere karşın her geçen gün kirlenen yerküremizde her sektörün kendi açısından çevreyi korumak için yeni arayışlara girdiğini ifade etti. 

Değişen ve gelişen teknoloji ile yol alan inşaat sektöründe modem dünyanın çevre dostu yeşil binalara eğiliminin arttığını kaydeden Dr. Karaosmanoğlu, şunları söyledi: "Yeşil binalar geleceğin hem üretim, hem de yaşam sürecinde daha az enerji...