20 / 04 / 2024

Filiz Sonalp

Filiz Sonalp

Nadir Emlakçılık Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Filiz Sonalp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da Nişantaşı, Vali Konağı Caddesi, Sümer Apartmanı'nda kuruldu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Teknoyol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknoyol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Filiz ve Muhammed Zahis Filiz ortaklığında kuruldu.

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Faiz artışı enflasyonu ne yönde etkiler? Uzman ekonomist faiz kararını değerlendirdi

PPK, faiz oranlarında önemli bir değişikliğe gitti. Politika faiz oranı 250 baz puanlık bir artışla yüzde 17,5'e yükseltildi. Ekonomist Filiz Eryılmaz, Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Dolar ve faiz için kritik rakam! Ekonomist tek tek açıkladı: Dolar 26 lirada duracak! 

Ekonomi yönetiminin değişmesinden sonra dikkatler haftaya yapılacak Merkez Bankası faiz toplantısına odaklandı. Ekonomist Filiz Eryılmaz, kritik dolar ve faiz tahminlerini rakam vererek açıkladı.  

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Dolar neden yükseliyor? İşte o iki önemli sebebi bakın kim açıkladı!

Haber7'ye konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, dolar, euro ve altın gibi değerli metallerde yaşanan ani yükselişin sebeplerini değerlendirdi. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki ani yükselişi analiz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Filiz Sonalp Haberi

Filiz Sonalp

Nadir Emlakçılık Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Filiz Sonalp tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Nadir Emlakçılık Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; A- EMLAKÇILIK-GAYRIMENKUL VE DANIŞMANLIK   1- Her türlü emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel, kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapmak, devir almak, devretmek, kiralamak ve kiraya vermek, 2- Türkiyede alışveriş merkezi projeleri ve başta gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak, 3- Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, 4- Alışveriş merkezleri ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi,...