20 / 04 / 2024

film platosu

film platosu

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya’yı dev bir film platosu haline getireceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Los Angeles'ta film platolarında incelemelerde bulundu...

Zafer Çağlayan film platosu kurulması için ABD'lilerle buluşacak!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'de film platosu kurulması için Hollywood'un dev yapım şirketlerinin CEO'ları ile buluşacak...

Mars Entermainment Group dev film stüdyosu kuruyor!

20 milyon dolarlık dev bir film fonu da kuran Mars Entermainment Group, Warner Bross gibi bir film stüdyosu kuruyor. Stüdyonun adı Filmmall...

Beykoz'a 30 milyon TL'lik plato kuruluyor!

2013 planları ile ismini gelişen bölgelerin arasında baş sıralara yazdıracak olan Beykoz'da 30 milyon TL değerinde film platosu kurulacak.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Netflix, New Jersey'deki askeri üsse talip oldu!

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Netflix, New Jersey'deki bu askeri üsse talip oldu

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Akyol tarafından kuruldu.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

Konya'da film platosu inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karahüyük Mahallesi’nde  film platosu inşa çalışmalarına başladı.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

film platosu Haberi

film platosu

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya’yı dev bir film platosu haline getireceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başdanışmanı Abdurrahman Çelik ve Bakanlık yetkilileri ile birlikte Amerika’ya gitti. Los Angeles’ta Antalya’ya film platoları kazandırmak için çalışma yapacak ve temaslarda bulunacak olan heyet ayrıca Altın Portakal Film Festivali’nin Uluslararası bölümünün güçlendirilmesine yönelik görüşmeler yapacak.


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kütür ve Turizm Bakanlığı Başdanışmanı Abdurrahman Çelik, Antalya’yı dünya sinemasının merkezlerinden biri yapmak için Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles şehrine gitti. Kültür Bakanlığı yetkililerinin de katılacağı programlarda Amerikan film enstitüsünün önemli isimleri ile bir araya gelinecek.



ALTIN PORTAKAL’IN ULUSLARARASI BÖLÜMÜ KONUŞULACAK


51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapanışından...