29 / 03 / 2024

filyos gökçebey

filyos gökçebey

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit döneminden (1876-1909) itibaren uygulamaya konulması beklenen Filyos Projesi hayata geçiyor...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak Gökçebey'de kapanan iş yerleri için yardım kampanyası!

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, kapanan ve kiralık iş yerleri için yardımda bulunma kampanyası başlattı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde hayata geçirdiği 300 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Zonguldak Gökçebey TOKİ başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Zonguldak Gökçebey TOKİ başvuruları 19 Nisan tarihi itibariyle sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri!

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 200 adet 2+1 konut, 100 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuru tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Zonguldak Gökçebey Çay 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​...

TOKİ'den Zonguldak Gökçebey'e 307 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Gökçebey'de 307 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

filyos gökçebey Haberi

filyos gökçebey


Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülhamit döneminde, Filyos'ta denizden açılacak kanallar vasıtasıyla gemilerin Gökçebey ilçesine kadar girerek yükleme-boşaltma yapabileceği uluslararası bir ticaret ve sanayi alanı oluşturulması projesi gerçeğe dönüşüyor


Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Filyos, Karadeniz'in dünyaya açılan kapısı ve ülke ekonomisinin lokomotifi olacaktır''...