19 / 04 / 2024

filyos limanı ne zaman açılacak

filyos limanı ne zaman açılacak

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Filyos Limanı 2020'de açılacak!

150 sene önce Abdülhamid tarafından gündeme getirilen Filyos Limanı projesinde son aşamaya gelindi. Projenin 2020 yılında açılması bekleniyor. 

Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Sultan Abdülhamit döneminde planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla temeli atılarak yapımına başlanan Filyos Limanı'nın 2020'de tamamlanması hedefleniyor.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Kardemir Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine odaklandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) 19. olağan genel kurulu başladı. 2020'ye kadar personelini 3 bine düşürüp verimliliğini artıracak olan Kardemir, Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine odaklandı...

Başbakan Erdoğan: Filyos Limanı bir Türkiye projesidir!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit döneminden beri beklenen, bölgenin geleceğini değiştirecek Filyos Limanı Projesi'ni nihayet hayata geçirdiklerini belirtti...

BAE, İzmir Limanı'ndan hisse alacak' iddiasına Tunç Soyer'den sert tepki: Satılamaz! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak Limanı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve duruma tepki gösterdi. Soyer, satmaktan vazgeçilmesi gerektiğini sebepleriyle açıkladı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamı duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü yatırım araçları arasında yer alan gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı. Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

O ilde 20 adet daire satılıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Mülkiyeti Filyos Belediyesi'ne ait, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Beldesi'nde yer alan 20 adet daire satılıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

filyos limanı ne zaman açılacak Haberi

filyos limanı ne zaman açılacak

Karadeniz'de bulunan doğalgazın karaya çıkarılması için inşa edilen Filyos Limanı yarın açılıyor. Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre; Liman Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Açılış ile milli sondaj gemisi Kanuni denizlere uğurlanacak. Bulunan doğalgaz için Filyos Endüstri Bölgesi’nin bir bölümüne rafineri yapılacak.  3 bin metre rıhtım boyu, 2 bin 450 metre mendirek ve 25 milyon ton kapasiteye sahip Filyos Limanı  Karadeniz’de olan doğalgazın karaya çıkarılması için önemli bir konumda olacak.

En büyük üçüncü liman

Filyos Limanı ile doğalgaz arama ve tarama çalışmaları merkezi hale gelecek. Dünyaya açılacak olan Filyos Limanı en büyük üçüncü liman özelliğine sahip. Lojistik üs konumunda bulunan Filyos Limanı Kanuni ve Fatih Sondaj Gemileri ile beraber sismik arama ve tarama gemilerine ev sahipliği yapacak. 

Proje ile, İstanbul ve Çanakkale'nin...