18 / 04 / 2024

Filyos Limanında son durum ne

Filyos Limanında son durum ne

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Limanı'nda yüzde 67 ilerleme sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Filyos Limanı Projesi'nde yüzde 67 ilerleme sağlandığını söyledi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Filyos Limanı 2020'de açılacak!

150 sene önce Abdülhamid tarafından gündeme getirilen Filyos Limanı projesinde son aşamaya gelindi. Projenin 2020 yılında açılması bekleniyor. 

Filyos Limanı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Karadeniz'in ana ihracat merkezi olacak Filyos Limanı'nı 2023 yılında hizmete sunacağız" dedi...

Taşucu Limanı'nda son teklif verme tarihi uzatıldı!

Taşucu Limanı ve liman geri sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi uzatıldı

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Deniz GYO'nun ortaklık davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO'nun ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Filyos Limanı'nın inşaatı başladı!

Demir Medya Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık, bugünkü yazısında Zonguldak'taki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbıyık, Filyos liman inşaatının başladığını belirtti.

Atakule GYO ortaklık davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Mart 2017!

Konut kredisi faizlerinde en düşük faiz oranı 0,90'dan başlıyor. İşte bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında son gün 31 Mart!

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasıyla 20 yıla varan vadeli konut alımlarında son gün 31 Mart. Sektör temsilcileri, konut fiyatlarına zam gelmeden satın alma yapmak için ‘doğru zaman’ olduğunu belirtiyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamad Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum açıklaması yaptı.

Zonguldak Filyos Limanı 2019'da açılacak!

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos Limanı'nın 2019 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Filyos Limanında son durum ne Haberi

Filyos Limanında son durum ne

Zonguldak Çaycuma'ya bağlı Filyos beldesinde, Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid döneminde planlanan ve 2016 yılında da yapımına başlanan Filyos Projesi'nin bu sene tamamlanması hedefleniyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin derlediği bilgilere göre, Sultan Abdülhamit döneminde hazırlanan ''Anadolu'da Genel Üretim Raporu''nda Filyos'ta denizden açılacak olan kanallar vasıtasıyla gemilerin Gökçebey ilçesine kadar girerek yükleme-boşaltma yapabileceği uluslararası bir ticaret ve sanayi alanı oluşturulması projesiyle kurulan yatırım hayali, havzanın 8 Eylül 2012 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Karma Endüstri Bölgesi ilan edilmesiyle gerçeğe dönüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayat bulan Filyos Limanı ve geri sahasındaki endüstri tesisleri için geliştirilen ''Filyos Vadisi Projesi'', Türkiye'nin en büyük 5 yatırımı arasında bulunuyor.

Bünyesinde Filyos Endüstri Bölgesi, Filyos Serbest Bölgesi ve Serbest Bölge Gelişme Alanı'nı da barındıran projede Filyos Limanı'nın Türkiye'nin artan dış ticaretini...