26 / 04 / 2024

filyos projesi nedir

filyos projesi nedir

100 yıllık Filyos Projesi hayata geçiyor. 12 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen Filyos Projesi'nin 15 Temmuz 2019'da bitecek.

Filyos projesi 12 bin istihdam sağlayacak!

Filyos Endüstri Bölgesi’nin faaliyete geçmesiyle 1.5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmesi ve 12 bin kişilik istihdam oluşmasının beklendiği bildirildi.

Filyos Projesi'nde yatırım hayali, gerçeğe dönüştü!

2. Abdülhamit döneminden itibaren uygulamaya konulması beklenen Filyos Projesi kapsamında, Filyos Limanı inşası ve Filyos Endüstri Bölgesi etüt çalışmaları devlet yatırım programına en yüksek ödenekli işler arasında yerini aldı...

Filyos Projesi'nin en önemli ayağı Filyos Limanı!

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, 2014 yatırım programına alınan Filyos Liman Projesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde vadi belediye başkanları ile Ankara’da temaslar gerçekleştirerek konunun netlik kazandığını kaydetti...

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı Projesi meclis gündeminde!

Filyos Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi TBMM gündeminde!    

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Liman Projesi ile ilgili 5 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Filyos Liman Projesi meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı'nda yüzde 67 ilerleme sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Filyos Limanı Projesi'nde yüzde 67 ilerleme sağlandığını söyledi.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

filyos projesi nedir Haberi

filyos projesi nedir

Zonguldak'ın Filyos beldesinde Başbakan Binali Yıldırım’ın temelini attığı 100 yıllık Filyos Projesi’nin 12 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. Dev proje, Türkiye’nin Karadeniz’e açılan kapısı olacak. Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 1 Haziran 2015 tarihinde Endüstri Bölgesi ilan edilen Filyos Projesi’nde yaklaşık 1.5 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Limanın; demiryolu, havalimanı ve karayolu ile desteklenmesi ile proje Türkiye’nin Karadeniz’e açılan kapısı olacak.



2. Abdülhamit Han’ın 100 yıllık rüyası

Başbakan Binali Yıldırım’ın temelini attığı projeyle hayata geçiyor. İhaleyi kazanan firmanın bölgedeki çalışmaları ise temel atma töreni ile başladı. Bölgede incelemelerde bulunan Çaycuma İlçe ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, temel atma töreniyle kaybolan umutların yeniden yeşerdiğini ifade etti.


Proje sayesinde Zonguldak’ın nüfusunun artacağını ve 12 bin kişilik istihdam sağlanması planlandığını da ifade eden...