24 / 04 / 2024

filyos vadisi ihale

filyos vadisi ihale

Filyos Vadisi ihalesinde itirazlara KİK red verdi. II. Abdülhamid’in hayali olan Filyos Vadi Projesi’nin ihalesinin yapılmasının ardından verilen itirazlara KİK’in red vermesinin ardından hayali gerçek oluyor.

Karabük Filyos Vadisi projesini bekliyor!

Karabük Ocak ayında yapılacağı söylenen Filyos Vadisi ihalesini bekliyor...

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi 17 ayda tamamlanacak!

TOKİ tarafından Ankara'da inşa edilecek İmrahor Vadisi Millet Bahçesi için ihale düzenlendi. İhaleyi kazanan firma projenin inşaatına başlayacak ve 17 ayda tamamlayacak.

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

TEMA Vakfı'ndan Filyos Vadisi projesine tepki!

Filyos Vadisi’nin endüstri bölgesi ilan edilmesine itiraz eden TEMA Vakfı, düşünülen projenin doğal hayatı yok edeceği görüşünde. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Vadinin korunması, Türkiye’nin uluslararası yükümlülüğüdür” diyor

Filyos Vadisi Projesi doğal hayatı nasıl etkileyecek?

Filyos Deltası’nda, liman inşaatı çalışmalarına başlandı. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Filyos Limanı yapımını da kapsayan Filyos Vadisi Projesi ile bölgedeki doğal hayatın geri dönüşü olmayacak şekilde zarar göreceğine dikkat çekti

Filyos Liman projesi 537 milyon TL'ye ihale edildi!

Filyos Liman Projesi ihalesi sonuçlandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılan ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapılacak. 537 milyon liralık ihale ile yıllardır bekleyen Filyos’ta ilk adımı atılmış oldu.

Filyos Vadisi Japon yatırımcıların ilgisini çekti!

Filyos Vadisi Projesi'ne hayran kaldı Japon yatırımcılara Batı Karadeniz Bölgesi'nin yatırım alanları anlatılırken, Filyos Vadisi Projesi büyük dikkat çekti.

Dikmen Vadisi'nde protesto var olay yok!

Dikmen Vadisi sakinleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgedeki 4 ve 5’inci etapların satışı için ikinci kez düzenlediği ihaleyi protesto etti. Bu kez olay çıkmazken, ihale ertelendi.

filyos vadisi ihale Haberi

filyos vadisi ihale

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Filyos Vadi Projesi için Kamu İhale Kurumu’na (KİK) üç kez itiraz edildiğini ve 3 aydır bekleyen durumun Cuma günü netleştiğini söyledi.

Saylar, II. Abdülhamid’in hayali olan Filyos Vadi Projesi’nin üç kez itiraz edilmesine rağmen 140 milyon TL parasının hazır olduğu halde Kamu İhale Kurumu’ndaki durumun netleşmemesi yüzünden 3 aydır beklemede olduğunu belirterek,” Bölge milletvekillerimizin yoğun gayret ve çalışmaları sonrası Filyos Liman Projesi Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından kabul edilerek onay verildi. Öncelikle  emeği geçen milletvekillerimize  teşekkür  ediyoruz.  Cuma günü KİK yapılan itirazlara ret kararı ve ihaleye devam kararını verdi. İnşallah Filyos Liman projesine kazma vurulmaya başlanacak” dedi.

Başkan Saylar ayrıca, “ Karabük  Filyos’tan fayda sağlayacaksa liman yapıldığı zaman mutlaka Yenice yolunun duble yolu haline...