25 / 04 / 2024

finans masası mehmet ergun

finans masası mehmet ergun

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Mehmet Şimşek’in ataması Ortodoks politikalara dönüş mü, yoksa sembolik bir atama mı?

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasını yabancı finans çevreler ilgiyle takip ediyor. Ancak bu atama Ortodoks ekonomi politikalarına dönüş mü yoksa sembolik bir atama mı? Kafalar karışık. İşte uluslararası finans kuruluşlarının yorumları…

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesi doğru değil!

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesini doğru bulmuyoruz" dedi..

Mehmet Özhaseki, AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

Ergün Turan, yarın AA Finans Masası'na konuk olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan yarın Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak. Toplantı, yarın saat 10.30'da başlayacak.

252 şirket TMSF'ye geçti!

AA Finans Masası'nın konuğu olan TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devrediler şirketler ile ilgili son bilgileri verdi. TMSF Başkanı Gül, 252 şirketin Fon bünyesine geçtiğini açıkladı.

Ergün Turan, sektördeki gelişmeleri Finans Masası'nda anlatacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masasında değerlendirecek.

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

TOKİ Başkanı, AA Finans Masası'na konuk olacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri bugün AA Finans Masası'nda değerlendirecek.Turan, saat 10.00'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak, soruları yanıtlayacak.

Ergün Turan, AA Finans Masası'na konuk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

finans masası mehmet ergun Haberi

finans masası mehmet ergun

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek. 


AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak. 

Turan, yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak, soruları yanıtlayacak. 


Toplantı, "aafinans.com"dan canlı yayınlanacak. Turan'ın açıklamaları, AA Finans'ın Tvvitter hesabı @aa_finans'tan da anlık takip edilebilecek. 


AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası daha önceki toplantılarında, aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TCMB Başkanı Erdem Başçı, Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Garanti Bankası...