24 / 04 / 2024

Finans Merkezi için binalar yetmez

Finans Merkezi için binalar yetmez

Cushman&Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, İstanbul Ataşehir'de planlanan İstanbul Finans Merkezi için Dubai Finans Merkezi'nin model alınması gerektiğini söyleyerek, bazı konularda düzenlemelerin şart olduğunu vurguladı!

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatındaki son durumu kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Finans Merkezi için binalar yetmez Haberi

Finans Merkezi için binalar yetmez

İstanbul Ataşehir'de planlanan İstanbul Finans Merkezi için Dubai Finans Merkezi'nin model alınması gerektiğini söyleyen Cushman&Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden:


“Modern binaların yanında Dubai'yi Finans Merkezi kılan bazı özellikler var. Vergi avantajı, gelir vergisi muafiyeti, hızlandırılmış bürokrasi, ticaret, yatırım ve veri güvenliği gibi konularda düzenlemeler şart.''...