19 / 04 / 2024

finans park fiyatlar

finans park fiyatlar

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla ülkemizin kentleşme sürecinde sektöre farklı bir soluk ve bakış açısı getirerek projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri'nde 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Finans Merkezi’nin gözdesi Sarphan Finans Park'ın VIP 300 Ofisleri’nde 120 ay vade ile ofis satışı yapılıyor. Projede yer alan ofislerin kira fiyatları metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor..

Ataşehir Sarphan Finans Park VIP 300 fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de yer alan Finans Merkezi'nde inşa edilen Sarphan Finans Park Ofisleri'nde satışlar devam ediyor.İşte Ataşehir Sarphan Finans Park VIP 300 fiyatları...

Sarphan Finans Park VIP 300 ödeme seçenekleri!

Bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülen Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesinde fiyatlar 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 ödeme seçenekleri...

Finans Park VIP 300 satılık!

Finans Park VIP 300 satılık ofis fiyatları 880 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen proje 43 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 iletişim!

Sarphan Finans Park VIP 300 iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Sarp Group imzası ile hayata geçirilen projede yer alan ofislerin fiyatları 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Toplam 300 adet ofisin satışa sunulduğu Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor. Projede fiyatlar 880 bin TL'den başlıyor. Peki Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Sarphan Finans Park VIP 300 ofis fiyatları!

Sarphan Finans Park Ofisleri 20 katlı olarak dizayn edildi. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı ve metroya yakın mesafede yükseliyor. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 ofis fiyatları...

Sarphan Finans Park VIP 300 ne zaman teslim?

Toplam 43 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri fiyatları 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Sarphan Finans Park VIP 300 ne zaman teslim edilecek?

Sarphan Finans Park VIP 300 fiyatları!

Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde toplam 300 adet ofis satışa sunuldu. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 fiyatları...

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofis fiyatları 830 bin TL'den başlıyor!

Sarphan Finans Park projesinde yer alan VIP 300 Ofisleri, 830 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 42 ila 829 metrekare arasında değişen 349 ofis projesinde fiyatlar 2 milyon 810 bin liraya kadar çıkıyor.

Sarphan Finans Park Rezidans satılık!

Sarphan Finans Park Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Sarphan Finans Park Rezidans satılık daire fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Sarphan Finans Park Residence satılık!

Sarphan Finans Park Residence satılık ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Ataşehir Sarphan Finans Park projesi kapsamında rezidans, ofis, otel ve AVM alanları yer alıyor.

Sarphan Finans Park Ümraniye fiyatları!

Sarphan Finans Park Ümraniye fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Sarphan Finans Park Ümraniye projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor

finans park fiyatlar Haberi

finans park fiyatlar


Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği İstanbul’un en önemli değerlerinden olan  Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ve yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan projenin sahibi Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Alaaddin Akar, geleceğe miras bırakacak bir projeyi yürütmenin sorumluluğu ve mutluluğu  ile hareket ettiklerini ifade ediyor.


Yapılaşmanın Gelecek Nesiller Üzerindeki Etkisi


Bu ödüllü projenin, sektördeki 23 yıllık geçmişlerinin ve tecrübeli kadrolarının yüksek bilinç ve azimleriyle ve...