24 / 04 / 2024

Finansbank izmir Point Bornova AVM

Finansbank izmir Point Bornova AVM

Kavuklar Grubuna 9 yıl vade ile kredi sağlayan sözleşme. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk arasında imzalandı...

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

B&G Store İzmir'deki 9'uncu mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

TeknoSA İzmir'deki 22'nci Point AVM'de açtı!

Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağı ve teknosa.com ile tüketicileri son model teknolojik ürünlerle buluşturan TeknoSA, İzmir'deki 22'nci mağazasının açılışını Bornova'daki Point AVM'de yaptı.

İzmir Point Bornova AVM Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Point Bornova, İzmir'e özgü "deniz, doğa ve şehir" temasıyla sonbaharda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

H&M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açacak!

Dünyanın en büyük moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açıyor. Türkiye’deki en büyük mağazası olma özelliğine de sahip olacak mağaza, Point Bornova AVM’de hizmet verecek.

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde banndıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir Point Bornova projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İzmir Point Bornova projesi, İzmir Bornova'da inşa ediliyor...

İzmir Point Bornova Residence ne zaman teslim?

İzmir Point Bornova Residence ne zaman teslim sorusuna Mart 2015 yanıtını verebiliriz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor...

İzmir Point Bornova AVM'ye 56 milyon euro kredi!

Kavuklar Grubuna 9 yıl vade ile kredi sağlayan sözleşme. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk arasında imzalandı...

Finansbank ile Kavuklar Grubu 56 milyon Euro’luk anlaşma imzaladı!

Finansbank, İzmir Point Bornova AVM ’nin proje finansmanı için Kavuklar Grubu ile toplam 56 Milyon Euro ’luk 9 yıl vadeli kredi için prensip anlaşması imzaladı.

Finansbank izmir Point Bornova AVM Haberi

Finansbank izmir Point Bornova AVM

Kavuklar Grup, İzmir Point Bornova AVM için Finansbank'la 56 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzaladı. Kavuklar Grubuna 9 yıl vade ile kredi sağlayan sözleşme. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk arasında imzalandı.Abdullah Kavuk, imzalanan anlaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Point Bornova projesi tamamlandığında 325 milyon dolar değerinde olacağını vurguladı. 


Dünya...