19 / 04 / 2024

Fındıklı Derelerini Koruma Platformu

Fındıklı Derelerini Koruma Platformu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Abu Dere ve Abuvice Dere mevkiinde yapılması planlanan yeni bir HES projesi için ÇED sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

BİM'den Birlikten Berekete kampanyası! Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü!

BİM Birlikte Berekete kampanyasını duyurdu. İndirim kapsamında, Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Üreticiler açıkladı! Fındığın taban fiyatı ne kadar olmalı?

Fındık taban fiyatının bu sene ne kadar olacağı araştırılmaya başlandı. Fındık üreticileri de taban fiyat beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

TMO'da 20 TL'den başlayan ürünler satışa sunuldu! İndirim listesinde ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık var!

Toprak Mahsulleri Ofisi haziran ayı indirimlerini duyurdu. İndirim kapsamında Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık gibi birçok ürün yer aldı.

Fındık kaç TL oldu? Şu an fındık fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2023 güncel fındık fiyatları!

Fındık fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki fındık fiyatlarındaki son durum nedir? İşte detaylar!

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Fındık fiyatlarında rekor! Bakın illere göre fındık fiyatları ne durumda?

Fındık fiyatlarının yükselmesi, tüketicileri endişelendiriyor. Bu faydalı besini tüketmek isteyenler, yüksek fiyatlar karşısında tereddüte düşüyor. Fındık fiyatlarında olası bir artışın ne kadar süreceği merak ediliyor. 

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!

25 Nisan itibarıyla fındık ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Fiyatı dünya piyasalarındaki talep ve arz durumuna göre de belirlenen fındık fiyatlarına gelen güncelleme sonrasında  fiyatlardaki son durum şu şekilde oldu. 

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Fındıklı Derelerini Koruma Platformu Haberi

Fındıklı Derelerini Koruma Platformu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Abu Dere ve Abuvice Dere mevkiinde yapılması planlanan yeni bir HES projesi için ÇED sürecinin başlatıldığını duyurdu. Ancak Bakanlığın bu duyurusunu Fındıklılar gülerek karşıladı. Çünkü yıllar önce kurdukları ''Fındıklı Derelerini Koruma Platformu'' ile HES projelerine karşı yıllardır mücadele eden Fındıklı halkı, sekiz yıldır tek bir kazma dahi vurdurmamalarıyla...