29 / 03 / 2024

Fly Salmiya Beylikdüzü teslimleri

Fly Salmiya Beylikdüzü teslimleri

Toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılan proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında daireler 150 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Fly Family Residence Beylikdüzü'nde 110 bin TL'ye!

Uçarlar Yapı Fly Family Residence projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü'nde 3 blok halinde inşa edilecek olan proje 260 adet daireden meydana geliyor.

Fly Salmiya satış fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Salmiya satış fiyatları peşin ödemelerde metrekare birim bazı 2 bin 500 TL 'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat listesi metrekare birim kapsamında 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Fly Salmiya Residence Projesi!

Fly Salmiya Residence Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Toplam 282 adet dairenin yer alacağı projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya teslimleri!

2 blok şeklinde yükselen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Proje toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Beylikdüzü Fly Salmiya teslimleri Aralık 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri!

Uçarlar Yapı ve Beşiktaş imzası ile hayata geçirilen Fly Salmiya Evleri 5 bin 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri...

Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Fly Salmiya Rezidans'ta fiyatlar metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü Fly Salmiya satış fiyatları!

Toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya satış fiyatları 1+1 daireler 150 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Proje 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Peki Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

Fly Salmiya Beylikdüzü iletişim!

Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Fly Salmiya Beylikdüzü'nde konut fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Fly Salmiya Beylikdüzü iletişim için 0530 063 15 15 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Beylikdüzü Fly Salmiya resimleri!

Fly Salmiya'da daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası taşıyan proje 5 bin 754 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Beylikdüzü Fly Salmiya resimleri...

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence!

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence 2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Fly Salmiya Beylikdüzü teslimleri Haberi

Fly Salmiya Beylikdüzü teslimleri

Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness merkezi, sauna, buhar odası, spa ve masaj merkezi, duş ve soyunma odaları, havuz, kapalı otopark gibi seçenekler bulunuyor.


2 blok şeklinde yükselen projede blokların kat yüksekliği 17 olarak belirlendi. Proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor.


Teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlandığı projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Proje toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinat ödendiğinde, 36 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Peşin satışlarda metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL, vadeli satışlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi!

A blok;

60 metrekare 1+1 daireler 150 bin TL,

110 metrekare 2+1 daireler 275 bin TL,

150 metrekare 3+1 daireler 375 bin TL...