25 / 04 / 2024

Folkart Bornova nerede

Folkart Bornova nerede

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinde evlerin yanı sıra sosyal donatılarda yer alıyor. Peki Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova ev fiyatları!

Folkart Bornova ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

828 adet konuttan meydana gelen ve satış süreci devam eden Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

Folkart Bornova Life ne zaman teslim?

Folkart Yapı Folkart Life Bornova'da dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlıyor. Toplam 828 adet konuttun oluşan projede satışlar devam ediyor. Peki Folkart Bornova Life ne zaman teslim edilecek?

Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesinde 828 adet konut yer alıyor. Folkart Life Bornova projesi İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova teslim tarihi!

Folkart Bornova teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. İzmir Folkart Life Bornova‘da fiyat listesi kapsamında stüdyo dairelerin fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

İzmir Folkart Bornova satılık ev!

İzmir Folkart Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova’da 1+0’dan 4+1 ‘e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Folkart Bornova satışta! 179 bin TL'den!

Folkart Yapı, İzmir Bornova'da yeni projesi Folkart Bornova için ön satışlara başladı. Mayıs ayının ortasında lansmanı yapılacak olan Folkart Bornova'da 842 rezidans daire yer alıyor...

Folkart Bornova imar planı değişikliği onaylandı!

Folkart'ın Bornova'da 850 konut ve alışveriş çarşısından oluşan Folkart Bornova projesinin plan değişikliği onaylandı. Yaklaşık 250 milyon liraya mal olacak projeye Mart ayında başlanacak.

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.

Folkart Konak nerede? Folkart Konak fiyat listesi!

Folkart Konak nerede sorusunun yanıtı ve  Folkart Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 292 konut ve 398 rezidans mevcut.

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trademark Pi Bornova nerede?

Trademark Pi Bornova projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Nova nerede?

Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Vega nerede, konum bilgisi!

Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

Folkart Vega nerede?

Folkart Vega projesinde teslimlerin 2021 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Peki Folkart Vega nerede hayata geçiriliyor?

Folkart Line nerede?

Folkart Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilen projede satışlar yapılıyor. Peki Folkart Line nerede? İşte detaylar...

İzpek Trend Bornova nerede? İşte lokasyon!

İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen İzpek Trend Bornova projesinde 168 bağımsız bölüme yer veriliyor. Peki İzpek Trend Bornova nerede?

İncity Folkart Bornova daire fiyatları!

Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Folkart İncity projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. İncity Folkart Bornova daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart Bornova İncity daire fiyatları!

Folkart İncity Evleri 17 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Toplamda 700 daireye yer verilen projede dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi konut, ofis, ticaret ve kolej alanından meydana geliyor. İşte Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Bornova nerede Haberi

Folkart Bornova nerede

828 adet dairenden meydana gelen Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası taşıyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri ’nde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova Konut fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 120 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Folkart Life Bornova projesi Forum Bornova AVM'ye 500 metre, Şifa Hastanesi'ne 900 metre uzaklıkta yükseliyor.


Bornova Folkart Evleri ‘nde sosyal donatılar arasında çocuk havuzu, cafe ve çarşı, kapalı otopark, yüzme havuzları, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve yürüyüş yolu bulunuyor.


Folkart Life Bornova ulaşım

 Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova iletişim bilgileri

444 22 78