19 / 04 / 2024

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi için yeni bina istemi!

Folkart'ın İzmir'deki Basmane Çukuru Projesi'nde ÇED süreci başladı. Büyükşehir Belediyesi, kendi için ayrı bina yapılmasını istedi. Projede hizmet binası için yer açılıyor.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Towers'ta açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir’de açıldı. İzmir Folkart Towers’ta açılan sanat galerisinde, dünyanın önemli sanatçılarının eserleri sergilenecek...

East Side Gallery'i yıkılıp yerine lüks bina yapılacak!

Berlin Duvarı’nın 1.3 kilometre uzunluğundaki bir parçasının üzerine kurulan ve dünyadaki en büyük açık hava galerilerinden olan East Side Gallery'nin yıkılıp yerine lüks rezidans yapılacak

Folkart Yapı İzmir'i Türkiye'nin en büyük alışveriş kenti yapacak!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sancak: "Türkiyenin en büyük alışveriş merkezini İzmirde kuracağız, 2016da tamamlamayı hedefliyoruz"

Büyükçekmece'de kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Büyükçekmece'deki tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nün çevresinde bulunan 18 kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor salonu yaptıracak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vali M.Orhan Taşanlar İlköğretim Okuluna spor salonu yaptıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi Haberi

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. Atatürk’ün bu zamana kadar hiç görülmeyen fotoğrafları, kullandığı özel eşyaları, yazdığı mektupları ve birçok objelerin yer aldığı sergiyi bugüne kadar yaklaşık 200 binin üzerinde kişi ziyarette bulundu.

ATATÜRK SEVGİSİ

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ““Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergimizin ziyaret süresini yoğun ilgi nedeniyle 26 Mayıs’a uzatmıştık. Atatürk’e gösterilen sevgi ve saygının bir yansıması olarak sergimizi 200 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Folkart Gallery olarak böylesine önemli bir sergiye ev sahipliği yapmanın gururunu, mutluluğunu ve en önemlisi onurunu yaşadık. Emeği geçen herkese ve gelen tüm ziyaretçilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KALBİMİZİN ZARİF EFENDİSİ…”
Serginin Ziyaretçi Defteri’ne yazılan yazılar, ziyaretçilerin Atatürk...