24 / 04 / 2024

Folkart İncity ne zaman teslim

Folkart İncity ne zaman teslim

Folkart İncity teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. Folkart Yapı tarafından inşa edilen projede 8 blokta 700 daire ve 42 ticari birim bulunuyor. 

Folkart İncity ödemeleri!

Folkart İncity ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İzmir  Bornova'da hayata geçirilen proje 8 bloktan meydana geliyor. 

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama dair tüm ihtiyaçları bir noktada buluşturmayı hedefleyen Folkart Incity projesi 2019 yılın içerisinde teslim edilecek.  

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Folkart İncity ne zaman teslim Haberi

Folkart İncity ne zaman teslim

Folkart İncity projesinde 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar daire tipleri bulunuyor. 32 bin metrekare alanda inşa edilen projede  8 blokta 700 daire ve 42 ticari birim yer alıyor.

2019 yılında teslim edilecek Folkart İncity'de daire büyüklükleri 49,91 metrekare ile 411,50 metrekare arasında değişiyor.

Folkart İncity'de yüzde 50 peşinatta kalan bedel teslimde tamamlanıyor.

  

Folkart İncity projesinde;

Otopark
Sauna
Fitness
Spor alanı
Çocuk oyun alanı
Yüzme havuzu olanakları da sunuluyor. 

Satış Ofisi Adresi : Kazım Dirik Mah.  Ankara  Cad. 10 Sok. No: 56 Bornova/İzmir
 
Tel: 0232 488 00 00
Web: http://www.folkartincity.com
Ezgi...