26 / 04 / 2024

Folkart izmir projeleri

Folkart izmir projeleri

İzmir’de 20 yıldır yılan hikâyesine dönen ‘Basmane Çukuru’ projesinde yine başa dönüldü. TMSF’nin açtığı ihaleyi 80 milyon dolar bedelle alan Folkart ruhsattaki gecikme nedeniyle başlama süresinin dolması üzerine projeden şimdilik çekildi.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Meslek odalarının Folkart itirazı reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 1/5000 ölçekli planı ağustos ayında, 1/1000 ölçekli planı eylül ayında onaylanan, meslek odalarının tepki gösterdiği Bornova Üniversite Caddesi üzerindeki eski depoların bulunduğu parselle ilgili plan değişikliği, kasım ayında itirazların da reddedilmesiyle kesinleşti

Folkart, 3 boyutlu modelleme sistemi kullanıyor!

Folkart Yapı Teknik Ofisi'nde görev yapan mimar, mühendis ve teknikerler İzmir'e değer katan projelere imza atıyor. Folkart projelerinde, 3 boyutlu modelleme sistemi olarak bilinen Yapı Bilgi Modellemesi kullanılıyor.

Mesut Sancak: 2016'da emlak satışları artacak!

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak inşaat sektöründe güven endeksinin kasım ayında 5 puan arttığını hatırlatarak, "Bu da sektörde hareketliliğin artacağına işaret ediyor" dedi.

Folkart'tan 10 yılda 16 milyar dolarlık yatırım!

Arka arkaya başlayan projeler ve artan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Şehrin kalbinde yer alan ve Manhattan gibi olması planlanan bölgede yatırımların öncüsü ise Folkart oldu...

Folkart yeni projesine Mayıs ayında başlayacak!

25 bin metrekarelik bir arsayı 40 milyon TL'ye satın alan Folkart, burada 250 milyon TL'lik yatırımla 850 adet konut ve ticaret alanlarından oluşacak projenin inşaatına mayıs ayında start verecek...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir projeleri 2020 ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru şartları neler? İşte TOKİ İzmir 100 bin sosyal konut projeleri 2020 detayları...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

10 soruda TOKİ İzmir projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçireceği iki projesi için başvurular bugün başladı. İşte 10 soruda TOKİ İzmir projeleri...

TOKİ İzmir projeleri tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan  İzmir’de inşası devam eden ve yeni projelerin inşa edileceği alanları inceledi.

İncity Folkart İzmir daire fiyatları!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart City Evleri'nde lansman fırsatları sizleri bekliyor. İncity Folkart İzmir daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

Folkart, İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüme talip!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı için 3'üncü ihalede tek teklif Folkart'tan geldi.

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Folkart izmir projeleri Haberi

Folkart izmir projeleri

İzmir’de Kültürpark’ın karşısında 20 yıldır 35 bin metrekarelik bir çukur var. Yıllar içinde dev bir çukura döndüğü için adına ‘Basmane Çukuru’ denilen projede tekrar başa dönüldü.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, özelleştirme furyasının yaşandığı o yıllarda dönemin Anavatan Partili Belediye Başkanı Burhan Özfatura, bu alanda bir Dünya Ticaret Merkezi yapılmasına karar verdi. İzmirlilerin yoğun tepkilerine rağmen ihaleye çıkıldı ve inşaatı 35 milyon dolar bedelle Güçbirliği Holding üstlendi. Ancak 1999’da eski başkanlardan Yüksel Çakmur, kentin mimarisini bozacağı ve imar mevzuatına aykırı olduğu gerekçesi ile dava açtı.

Güçbirliği Holding 2001 krizinde ortakları arasında olduğu EGS Bank nedeniyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile tanıştı. Güçbirliği Holding borçlarını ödese de arazinin yüzde 35’i TMSF’ye kaldı. 2014 yılına gelindiğinde TMSF hisselerini 117 milyon TL muhammen...