25 / 04 / 2024

folkart life çarşı fiyat

folkart life çarşı fiyat

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Bornova Folkart Life ev fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Folkart Life Bornova Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 828 adet daireden oluşan projede lansmana özel kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Bornova Folkart Life İzmir iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Life Bornova’nın kısa sürede rekor satışla yaklaşık yüzde 65’i satıldı. Satış öncesi ön taleplerin hızla satışa yöneldiği proje büyük ilgi gördü.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Dairelerin alanları 46 ile 211 metrekare arasında farklılık gösteren Folkart Life Bornova 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

folkart life çarşı fiyat Haberi

folkart life çarşı fiyat


Folkart Yapı'nın Bornova'da hayata geçirdiği Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanlar için ön talep toplama süreci 9 Ekim'e kadar devam edecek.


Fiyatların 899 bin TL ile 3 milyon 84 bin TL arasında değiştiği Bornova Folkart Life'taki ticari alanların büyüklükleri 540 metrekare ile 369 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Folkart Life'ta 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte konutlara yer verildi. 6 - 15 katlı sekiz blok şeklinde yükselen projede konut fiyatları 405 bin TL'den başlıyor.


Folkart Life projesinde; kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor.


Tel : 444 22 78 

Web :