25 / 04 / 2024

folkart sponsor

folkart sponsor

Folkart, engelli bireylerin tam gün eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu. Bu proje ile 60 genç ücretsiz olarak eğitim görecek...

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart, Altay Spor Kulubü'ne sponsor oldu!

Altay yönetimi, önümüzdeki sezonun forma reklamı için şimdiden Folkart'la anlaştı. Siyah-Beyazlıların bu sezon Reo Mühendislik ile anlaştığı için Folkart'ın reklamını 2016-17 sezonunda taşıyacağı açıklandı.

Folkart, Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na sponsor oldu!

FOLKART, Çeşme'de 24-28 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2. Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na (International Çeşme Opti-Week) sponsor oldu. Turnuva "Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası" adını aldı.

Folkart İzmir Cup'a sponsor oldu!

İzmir, bu yılki İzmir Cup Tenis Turnuvası’na iddialı hazırlanıyor. Folkart’ın ana sponsorluğunda ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 19-27 Eylül tarihleri arasında 8. kez düzenlenecek turnuvada tenis severleri büyük sürprizler bekliyor.

Folkart Yapı Kadıne Şiddet'le Mücadele Günü konserine sponsor oldu!

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" konseri düzenlenecek..

Folkart Yapı, Gece filmine sponsor oldu!

Folkart Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen Erden Kıral'ın yeni filmi olan ve de Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat'ın rol aldığı Gece filminin çekimleri Folkart Towers'ın önünde gerçekleştirildi.

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri kapsamında detaylara haberimizin içinde yer verdik. Projede yer alan deniz manzaralı 1+1 dairelerin fiyatları 254 bin dolar ile 333 bin dolar arasında değişiyor

Folkart Towers satılık!

Folkart Towers satılık daire fiyatları kapsamında deniz manzaralı 1 oda 1 salon daireler 254 bin dolar ile 333 bin dolar arasında değişiyor. İzmir Folkart Towers Evlerinde yer alan A bloğu bu yıl sonu teslim edilecek...

Folkart Yapı ve Altınordu ile 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attı!

Altınordu, Folkart ile forma reklamı anlaşması Altınordu Başkan Vekili İbranim Görücüoğlu ve Futbol Direktörü Murat Dizdar, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile bir araya gelerek 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attılar.

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri dahilinde projenin lokasyonu Bayraklı-İzmir olarak belirtiliyor. Folkart Towers projesinin içeresindeki konutlar minimum 2 bin 850 dolarlık metrekare birim bedeli ile satılıyor...

Folkart Towers'ta teslimler Aralık'ta!

İzmir'de inşa edilen Folkart Towers, Aralık'ta sahipleriyle buluşuyor 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 200 metre yüksekliğindeki iki kuleden oluşan Folkart Tovvers konutlarının yüzde 70'i şimdiden satıldı...

folkart sponsor Haberi

folkart sponsor

Folkart, engelli bireylerin tam gün eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu.



Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği, Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun da katkılarıyla engelli gençlerin tam zamanlı eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nu hayata geçirdi. Maddi durumu tam gün eğitim almak için yeterli olmayan zihinsel engelli gençlerin yaşama aktif ve mutlu katılımlarının sağlanmasının amaçlandığı bu proje ile 60 genç ücretsiz olarak eğitim görecek. 


Folkart, İzmir'in farklı bölgelerinde (Karşıyaka-Bostanlı-Bornova-Buca-Konakolkart,Alsancak-Narlıdere-Gültepe-Pınarbaşı-Gaziemir-Karabağlar- Kavaklıdere-Bayraklı) oturan ve önümüzdeki bir yıl boyunca engelleri nedeniyle toplu gençlerin özel servislerle ulaşım taşımadan yararlanamayan ve masrafını karşılayacak. 


ÇOK MUTLUYUZ 


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Engelli gençlerimizin hem özel durumları hem de maddi olanaksızlıklar nedeniyle yaşamlarını evde sürdürmek...