23 / 04 / 2024

Folkart Time ofis teslimleri

Folkart Time ofis teslimleri

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart'ın merakla beklenen Konak projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Projedeki konut sayısı 292'den 643'e, rezidans ofis sayısı 398'den 980'e çıktı. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili detaylar...

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Time'da ofisler Eylül'de teslim!

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Folkart Time ödeme planı!

Folkart Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. 

Folkart Time ofis teslimleri Haberi

Folkart Time ofis teslimleri

Folkart Time projesi İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Folkart Yapı imzası taşıyan projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı bulunuyor.

1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projedeki konutların satışları tamamlandı. Ofislerin satışları ise henüz devam ediyor.

Folkart Time projesinde yer alan ofislere yüzde 10 peşin, yüzde 10 teslimde, kalanı teslimden 1 yıl sonra ödeme imkanıyla sahip olunabiliyor.

Arsa alanı 27 bin metrekare olan projede 35 bin 316 metrekare konut, 7 bin metrekare ticaret, 33 bin 547 metrekare ofis ve 10 bin 163 metrekare kolej alanı mevcut.

Folkart Time ofis fiyatları 468 bin TL ile 1 milyon 262 bin TL arasında değişiyor. Projedeki ofislerin alanları 72 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, sauna mevcut....