23 / 04 / 2024

Folkart Vega inşaatı

Folkart Vega inşaatı

İzmir’in merkezindeki Folkart’ın Vega projesinde, lansman dönemindeki fiyat avantajları korunuyor. Proje yatırımcılar için huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadediyor...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi!

Adını bir takım yıldızında, mavi ışık saçan en parlak yıldızdan alan Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi fırsatı sunuluyor...

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Folkart Vega adres!

Satışların başladığı ve 2021 yılında teslim edilecek Folkart Vega projesinde fiyatlar 456 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Konak bölgesinde yükselen proje tam olarak nerede yer alıyor? İşte Folkart Vega adres...

Folkart Vega daire fiyatları!

Folkart Vega daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Folkart Vega satış ofisi telefon!

Folkart Vega satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sunulan projede 843 konut ve 53 ticari alan bulunuyor.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega inşaatı Haberi

Folkart Vega inşaatı

Folkart’ın yeni projesi Folkart Vega’da çalışmalar tam gaz devam ediyor. Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, 843 konut ile 53 ticari alandan meydana gelen Folkart Vega projesinde, konut fiyatlarında lansman avantajları korunuyor.

İnşaat maliyetlerini oluşturan kalemlerin yüzde 60’ı dövizdeki dalgalanmalardan etkilenirken, maliyetler ciddi oranda etkilendi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; 2018'in Ocak ayı ile 2019'un Nisan ayları arasındaki 16 aylık sürede, inşaat maliyetleri yüzde 32 oranında arttı. 

İnşaat maliyetlerindeki bu artışa rağmen Folkart Vega projesinde lansman avantajları konut sahibi olmak isteyenlere sunuluyor. Projede 2018'in sonbaharında açıklanan lansman fiyatlarındaki avantajlar da korunuyor. 

Gelecek için yüksek kazanç vadedilen Folkart Vega’da, zemin iyileştirme çalışmaları yapılırken, genel olarak “O-Cell Testi” olarak bilinen Çift Yönlü Statik Yükleme Testi gerçekleştirildi. İksa Sistemi için de çalışmaların...