16 / 04 / 2024

Ford Otomotiv

Ford Otomotiv

Trump’ın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ortağı olan gayrimenkul devi DAMAC, geçen yıl yüzde 128 büyümeyle cirosunu 2.3 milyar dolara çıkardı ve listenin ilk sırasında yer aldı. Türkiye’den de 5 firma ilk 50’ye girmeyi başardı.

Ford Otosan’dan büyük başarı! Küresel otomotiv sektöründe zirveye oturdu!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ford Otosan’ın dünya devi olarak adlandırılan 46 otomotiv şirketi arasında yüzde 106 performans göstererek zirveye çıktığı açıklandı.

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

Yeni Ford Tourneo ve Transit Custom fiyatı ne kadar? İşte Ford Tourneo ve Transit Custom 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Otomotiv devleri arasında yer alan  Ford'un en popüler ticari araçlarından olan Yeni Ford Tourneo Custom ve Transit Custom fiyatlarına aralık ayında zam geldi. Peki Yeni Ford Tourneo ve Transit Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte Ford Tourneo ve Transit Custom 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Araba alacaklar dikkat! Bu fiyata kaçmaz! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Amerikalı otomotiv devi olan Ford'un ülkemizde en çok tercih edilen modeli olan  Fiesta'nın aralık ayı fiyat listesi belli oldu .Araba alacaklar dikkat, bu fiyata kaçmaz! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Custom'a 19 bin 900 lira zam geldi! Ford Transit Custom 24 Kasım 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devleri arasında yer alan  Ford'un en popüler ticari araçlarından biri olan Ford Transit Custom'a kasım ayında 19 bin 900 lira zam geldi. Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ford, Fiesta’nın ardından o modellerinde fişini çekti!

Otomotiv sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Ford, popüler modeli Fiesta’nın ardından iki modelinin daha üretimine son verme kararı aldı. İşte detaylar…

Flaş! Ford popüler modelinin üretimini durdurma kararı verdi!

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarının arasında yer alan Ford, popüler modelinin üretimine son verme kararı aldı. İşte detaylar!

Ford Transit Custom'a 5 bin TL'lik son dakika indirimi! Ford Transit Custom 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devleri arasında yer alan  Ford'un en popüler ticari araçları arasındaki Ford Transit Custom'a 5 bin TL'lik indirim geldi. Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

2022 Ford Focus fiyatları değişti! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomotiv piyasasında ardı ardına gelen zamlara Ford da eşlik etti, Eylül ayına 20 bin TL’ye yaklaşan fiyat artışlarıyla geçen 2022 Ford Focus ailesinde 950 bin TL sınırına çok yaklaştı. İşte 23 Eylül 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Ticari araç almak isteyenler hemen Ford Transit Custom'a bakın! İşte Ford Transit Custom 9 Eylül 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom  9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ticari araç almak isteyenler şimdi tüm araçları bırakın Ford Transit Custom'a bakın! İşte fiyat listesi 11 Ağustos 2022!

Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında yer alan Ford Transit Custom'ın Ağustos ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Transit Custom'ın fiyatı ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 11 Ağust

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Ford'dan kritik Türkiye kararı!

Ford, otomotiv sektörünün elektriğe evrilmesiyle beraber Türkiye’de batarya fabrikası kurma kararı aldığını açıkladı. Fabrikada Türkiye'de üretimi gerçekleştirilen ticari araçlar için batarya üretimi yapılacak.

Ford Otomotiv Haberi

Ford Otomotiv

Derin Ekonomi tarafından bu yıl ikincisi hazırlanan “İslam Ekonomilerinin En Başarılı 50 Şirketi ve CEO'su” araştırmasında 2015'in en hızlı büyüyen firması Birleşik Arap Emirlikleri'nden (B.A.E.) lüks gayrimenkul geliştiricisi DAMAC Properties oldu. Listeye bu yıl Türkiye'den 5 şirket girerken B.A.E.; 13 şirket ile ülkeler sıralamasında ilk sırayı aldı.

DAMAC, TRUMP'UN BÖLGEDEKİ ORTAĞI

DinarStandard'ın desteği ile hazırlanan araştırmada; 2016 yılı Amerikan başkanlık yarışının tartışmalı adayı Donald Trump'ın bölgedeki ortağı olan DAMAC Properties, geçen yıl dolar bazında yüzde 128 büyüyerek cirosunu 2.3 milyar dolara çıkardı. DAMAC; ABD'nin Ortadoğu'daki en büyük müteahhidi olarak biliniyor.

Derin Ekonomi araştırması, İslam dünyasının genelinde büyümeyi tetikleyen başat sektörlerin sırasıyla bankacılık, inşaat, telekom, otomotiv ve perakende olduğunu da ortaya koydu. Körfez para birimlerinin geçen yıl dolara karşı güçlü durması, tüketime dayalı...