29 / 03 / 2024

Forest Ville Şile fiyatları

Forest Ville Şile fiyatları

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İlker Küçükoğlu ve Kadir Özdoğan tarafından kuruldu.

Forest Ville Şile ev fiyatları!

İstanbul Şile'de Homar Yapı tarafından hayata geçirilen Forest Ville projesi toplam 20 daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlanıyor...

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Satış süreci başlayan Forest Ville Şile projesinde tüm daireler 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Peki Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Forest Ville Şile'de villa fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Homar Yapı'nın projesi Forest Ville Şile'de lansmana özel 2+1 villaların fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Kemerburgaz Kemer Ville iletişim!

Daire alanlarının 135 metrekare ile 200 metrekare arasında farklılık gösterdiği Kemer Ville projesinde 40 adet daire bulunuyor. Kemerburgaz Kemer Ville iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orman tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan' da İstanbul, Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Sultan Murat Caddesi' nde kuruldu.

Metin Şentürk Fikret İnan'ın Ferrari'si ile 270 km hız yaptı

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın Ferrari'si ile Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda rekor sürüşü çalışması yapan Metin Şentürk, 270 km hıza ulaştı

DIK, Timur Gayrimenkul ile ortak oldu!

Altyapı sektöründe dünyadaki dört şirketten biri olan DIK, Timur Gayrimenkul ile ortaklık kurarak Türk gayrimenkul sektörüne girdi

Pritzker ödülü, Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Mimarlık alanında dünyanın en saygın ödülü kabul edilen Pritzker Japon mimar ikili Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Forest Ville Şile fiyatları Haberi

Forest Ville Şile fiyatları

Homar Yapı tarafından İstanbul Şile'de hayata geçirilen Forest Ville Şile projesi 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Toplamda 20 adet villadan meydana gelen Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa sahibi olunabiliyor. Projede tüm evler 2+1 olarak tasarlandı.


Forest Ville Şile projesinde 2+1'ler 67,05 ve 76,38 metrekare. Forest Ville Şile'de daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. 


Forest Ville Şile'de yüzme havuzu, dinlenme alanları gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. Proje yeni devlet hastanesine 350 metre, Işık Üniversitesi'ne 1000 metre, Kumbaba Plajı'na 1.500 metre mesafede inşa ediliyor.


Forest Ville Şile nerede?



Proje satış ofisi adresi: Meşrutiyet Cad. Coşkunlar Sok. No:1 Meşrutiyet Köyü / Şile / İstanbul


Forest Ville Şile iletişim:

Tel: 0212 655 56 57

Web: http://forestvillesile.com/

Öznur YASLI /...