19 / 03 / 2024

formula f1 patronu

formula f1 patronu

ABD'nin en pahalı ikinci evini Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'ın kızı Tamara 125 milyon dolara satın aldı...

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Formula Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Formula Yapı Anonim Şirketi Şişli'de Ali Kubilay Ilgın tarafından kuruldu.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Şimdi de Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafyanın sakladığı ileri sürülüyor...

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Petra Ecclestone Los Angeles'taki evini rekor fiyatına sattı!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un 30 yaşındaki kızı Petra Ecclestone, Los Angeles'taki evini 107 milyon dolara sattı.

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

Petra Stunt'ın Los Angeles'taki malikanesi 200 milyon dolara satışta!

Formula 1 patronu milyarder Bernie Ecclestone'un kızı Petra Stunt, Los Angeles'ın en büyük ve pahalı evi olarak anılan 123 odalı muhteşem "The Manor" adlı malikanesini satışa çıkardı.

Erhan Kamışlı: İnşaat bütün sektörlerin patronu!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı "Gayrimenkul çok inandığımız bir sektör. İnşaat, bütün sektörlerin patronu, bütün sektörleri hareketlendiriyor. Gelecekte büyüme teknolojiden değil inşaattan gelecek." dedi.

F1 yeniden İstanbul Park'a gelebilir!

Türkiye’nin yeniden Formula 1’in yarış takvimine girmesi için çalışmaların hızlandığını anlatan İstanbul Park’ın işletmecisi Vural Ak, F1’in patronu Bernie Ecclestone'nin İstanbul'un olmasını çok istediğini söyledi.

2005 yılında Büyükşehir, Formula 1 için 50 trilyon harcamış!

2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurtköy'de yapılacak ''Formula 1'' yarışları için toplam 50 trilyon lira para harcamış. Yol çalışmalarına 250 bin ton asfalt kullanan belediye, 15 bin de ağaç dikmiş.

2003 yılında Formula 1 Projesi için hükümet devreye girmiş!

2003 yılında bürokrasi engeline takılan Formula 1 Projesi için hükümet devreye girmiş. Pendik'te yapılacak projeye 100 milyon dolar büyçe ayıran İTO, hükümetin desteği ile projenin önündeki engelleri aşacakmış.

Diler Holding'in patronu Fatma Tuba Yazıcı Dünyanın en zenginleri listesinde!

Dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alan Fatma Tuba Yazıcı Diler Holding’in patronu..

formula f1 patronu Haberi

formula f1 patronu
ABD'nin en pahalı ikinci evini Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'ın kızı Tamara 125 milyon dolara satın aldı. 4 bin 180 metrekarelik ev Los Angeles'ın Bel Air bölgesinde yer alıyor. Duvarları altın kaplı olan ev Versay Sarayı örnek alınarak yapıldı. 12 yatak odaaı, 15 banyo, 50 kişilik sinema salonu, dokuz arabanın sığabileceği bir garaj ve bir balo salonu yer...