19 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ev fiyatları

Fortis İstanbul ev fiyatları

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi!

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018!

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Ahes Misal İstanbul ev fiyatları!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Ahes Misal İstanbul ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 2 bin 400 daire yer alıyor.

Fortis İstanbul ev fiyatları Haberi

Fortis İstanbul ev fiyatları

Yiğit İDK Group imzası ile İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul'daki 128 adet gayrimenkul satışa sunuldu.

Teslimlerin devam ettiği ve yüzde 95’inin satışının tamamlandığı Fortis İstanbul'daki 128 gayrimenkul halbankgayrimenkul.com'da satışa çıkarıldı. 192 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Fortis İstanbul üç blokta toplam  705 konuttan meydana geliyor.

Fortis İstanbul projesi lokasyon olarak; Star City, İstwest Meydanı, 212 AVM ve Airport gibi popüler alışveriş merkezlerine yakın mesafede bulunuyor. Fortis İstanbul ayrıca Mall Of İstanbul ve Metroport'a ise 10 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Web: http://www.fortisistanbul.com/

Öznur YASLI /...