25 / 04 / 2024

Fortis İstanbul projesi satılık

Fortis İstanbul projesi satılık

Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul satılık daiire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, 5 bodrum katı + 15 katlı 3 bloktan oluşuyor...

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Fortis Sinanlı'da 5 bin TL taksitle!

"Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi" ödülüne sahip Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 70 bin TL peşinat ve 5 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle sizde şehrin tam merkezinde yerinizi alın...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis Sinanlı'da yüzde 0,99 faizli banka kredisi imkanı!

Kadıköy'ün kalbinde yer alan "Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy" projesi ile Fikirtepe’de yeni bir yaşam vaad ediyor. 

Fortis Sinanlı Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Fortis Sinanlı Evleri, "Burası Yeni Kadıköy'ün En Güzel Yeri" sloganı ile tanıtılıyor..

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul projesi satılık Haberi

Fortis İstanbul projesi satılık

Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul satılık daireler hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedeşim. Proje, 3 bloktan meydana geliyor. 


Sefaköy Fortis İstanbul sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna yer alıyor. 


Blokların 5 bodrum katı+15 katlı olarak dizayn edildiği Fortis İstanbul satılık daire alanları 45 metrekareden başlayıp, 120 metrekare kadar yükseliyor. Projede,  391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor. 



Pazarlamasının Servotel Corporation tarafından gerçekleştirildiği Fortis İstanbul Evleri, İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde yükseliyor.


Fortis İstanbul Basın Ekpres projesi; Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih...