28 / 03 / 2024

Forum İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti ne kadar

Forum İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti ne kadar

2015 yılında Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti ne kadar? Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan Turkuazoo Aquarium Sea Life için yıllık aidat kaç para?

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Dikkat! Yola çıktı geliyor! İstanbul'u vuracak! 

Meteoroloji ve Hava Forum, İstanbul için ciddi bir uyarıda bulundu. İkinci dalga salı günü İstanbul'u etkisi altına alacak ve aynı zamanda sıcaklıklar da artacak.

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Geç açılan mağazalara para cezası gelebilir!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü Marmara Park, Forum İstanbul ve City's Nişantaşı'ndaki geç açılan mağazalara para cezası kesilebileceğini belirtti

Kira ödemelerinde TL’ye geçen AVM'ler açıklanacak!

Hükümet TL ile kiralama konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yüksek kira yüzünden Marmarapark, Forum İstanbul ve City's'de markalar 2 saat mağazalarını geç açtılar. 

Forum İstanbul'da dövizle kira ödeyen esnaf, kepenk kapattı!

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde dövizle kira ödeyen esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı...

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL?

Forum İstanbul Sealife Akvaryum bilet fiyatları 2017 belli oldu. Peki Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL, Sea Life Akvaryum bilet fiyatı 2017 belli oldu mu?, Sealife Akvaryum bilet fiyatı 2017...

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar?

Forum İstanbul'da yer alan Sea Life Akvaryum hafta içi 10:00-19:00, haftasonu ise 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar, Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 belli oldu mu, Forum İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017 kaç TL?

Forum İstanbul yılbaşında açık mı?

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul yılbaşında açık mı? Forum İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Forum İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti ne kadar Haberi

Forum İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti ne kadar


Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti 2015!


22 Ekim 2009'da hizmete açılan Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo, Bayrampaşa'da yer alıyor. 8 bin metrekarelik alana kurulu Turkuazoo Aquarium'da 40 deniz canlısı görme imkanı sunuluyor. 


40 deniz canlısı arasında Bowmouth Köpekbalığı, Kum Kaplanı Köpekbalığı, Bonnethead Köpekbalığı, Siyah Yüzgeçli Köpekbalıkları, Zebra Köpekbalığı, Gitar Köpekbalığı, Dev Orfoz, Palyaço Balığı, Resif Kırlangıç Balığı, Mavi Yüzlü Melek Balığı, Denizatı, Denizanası, Deniz yıldızı, Dev Müren, İnek Burunlu Vatoz, Benekli Tatlı Su Vatozu, Siyah vatoz, Benekli fulya balığı, Leopar vatozu, Asker balığı, Hemşire Köpekbalığı, Ahtapot, Pavurya, Mavi Yengeç, Dikenli Balon Balığı, Istakoz, Kraliçe Tetikbalığı, Yarasa balığı, Aslan balığı, Timsah Avcısı Kaplumbağa, Mata Mata Kaplumbağa, Rusmersini, Kırmızı Karınlı Piranhalar, Diskus, Kutu balığı, Uzun Boynuzlu İnek Balığı, Ejderha müren, Bıçak Balığı, Tropik...