23 / 04 / 2024

franck ribery allianz arena cami

franck ribery allianz arena cami

Alman futbol takımı Bayern Münih'in stadı Allianz Arena'nın içerisine oyuncuları Franck Ribery'nin isteği üzerine cami yapılacak...

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

ABD'de tarım dışı istihdamın artması piyasaları tedirgin etti!

ABD'de eylül ayı istihdam verilerindeki güçlü artış ekonomist beklentilerini ikiye katlarken piyasalarda endişe yarattı. Allianz baş ekonomi danışmanı Mohamed El-Erian, verinin ekonomi için iyi, piyasa ve Fed için kötü haber olduğunu söyledi.

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Almanya'da algılanan enflasyon açıklananın 3 katı!

Allianz Trade araştırması, Almanya'da Mayıs'ta algılanan enflasyonun yüzde 18 ile resmi olarak belirlenen yüzde 6,1'lik oranın neredeyse üç katı kadar olduğunu ortaya koydu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor! 2023 yılında iflaslar yüzde 21 oranında artacak

Küresel çapta küçük ve orta ölçekli işletmelerin başı çektiği iflas dalgasının yavaş yavaş büyük firmaları da etkisi altına alacağı ileri sürülüyor. Allianz Trade, yayınladığı rapor ile dünya ekonomilerini yakından ilgilendiren iflas riskine dikkat çekerken, en kırılgan sektörleri de açıkladı.

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

Çip krizi Avrupa’yı vurdu! En büyük darbeyi Almanya aldı?

Allianz Trade’in otomotiv sektöründeki çip sorununa yönelik yaptığı araştırma, küresel yarı iletken krizinden en çok otomotiv üretiminin zarar gördüğünü ortaya koyuyor. Araştırmada, otomobil üretiminin 2021 yılında 13 milyonla benzeri görülmemiş bir seviyelere gerilediği belirtildi.

Bursa'daki konutların yüzde 79'u sigortasız!

Olay köşe yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün'ün konut sigortası açıklamalarını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın o yazısı...

Kovid-19'la konut sigortası ön plana çıkacak!

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan yaptığı açıklamada, "Mart ayından bu yana olduğu gibi bundan sonraki süreçte de evlerde daha fazla zaman geçireceğimiz için konut sigortaları öne çıkacak" dedi.

Ofislerde değişim rüzgarı esiyor!

Pandemi süreci ofis sektöründe değişim rüzgarları estiriyor. Mey İçki’den Borusan’a, Miele’den Allianz’a kadar yerli ve yabancı şirketler alan küçültme, uydu ofise geçme gibi yeni uygulamalar alınıyor.

Allianz 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını güvenceye alıyor!

Allianz Türkiye 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını ve iş durması gibi riskleri de güvence altına alıyor...

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!

Allianz Türkiye, Yuvam Sigortası'nı yeniledi. Yeni sigorta ürünü, ev sahipleri ve kiracılar için daha yalın ve anlaşılır içerikle hazırlandı.

franck ribery allianz arena cami Haberi

franck ribery allianz arena cami
Bayern Münih futbol takımının stadı olan Allianz Arena'ya, futbolcuları Franck Ribery'nin isteği üzerine cami yapılacak.Cami ücretinin yüzde 15'lik kısmını taraftar ve Ribery'nin de içerisinde yer aldığı futbolcular...