26 / 04 / 2024

Fransa Müslüman okulları Fransa Müslüman okulların inşaatıları

Fransa Müslüman okulları Fransa Müslüman okulların inşaatıları

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Çocuğu olan herkes bu haberde toplansın! Okula giden çocuğunuz varsa 1.300 lira sizin! 2022 kırtasiye yardımı…

Yılda bir defa düzenli bir şekilde uygulanan kırtasiye yardımı başvuruları, okulların dün açılması ile birlikte ailelerde büyük bir merak uyandırdı. İşte detaylar…

Çocuğu olan aileler buraya! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı kaç lira başvurusu nasıl yapılır?

Senede bir defa düzenli bir şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları, okulların bugün açılması ile öğrencilerin ve ailelerin bir numaralı gündem konusu haline geldi. İşte detaylar…

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın

Senede bir kez düzenli bir şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları okulların açılmasına bir gün kalmışken ailelerin merakla beklediği gündem konusu oldu. İşte detaylar…

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Çocuğu olan aileler dikkat! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı ne kadar başvurusu nasıl yapılır?

Yılda bir kez düzenli şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları okulların açılması ile öğrencilerin ve ailelerin gündem konusu haline geldi. İşte detaylar…

Fransa Müslüman okulları Fransa Müslüman okulların inşaatıları Haberi

Fransa Müslüman okulları Fransa Müslüman okulların inşaatıları

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 7 Nisan'da yurt dışında olan Fransız vatandaşlarına yazdığı mektup ortaya çıktı.

Mektubunda Fransa'nın 139 ülkede 539 okulunun olduğunu, son bir yılda krize rağmen bu okullara 23 yeni okul eklendiğini dile getiren Macron, bu dinamiğin devamını ve daha çok genç Fransız'ın bu okulların "mükemmel" eğitiminden ve taşıdığı değerlerden faydalanmasını umduğunu aktardı. Bu arada Fransa'nın yurt dışındaki birçok Katolik okuluna mali destekte bulunduğu belirtiliyor. 

- Müslümanların açmak istediği okullar "ayrılıkçılıkla" suçlanıyor

Yurt dışındaki okulları "Frankofon" ismiyle yücelten Fransa'da, diğer unsurların açmak istediği okullar ayrılıkçılıkla suçlanıyor.

Ülkenin güneydoğusunda yer alan Albertville kentinde Fransa İslam Toplumu Milli Görüş'ün inşa etmek istediği okul,...