26 / 04 / 2024

Frasers Hospitality Antasya Residence

Frasers Hospitality Antasya Residence

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Dünya Çapındaki Ödüllerin Sahibi: Frasers Hospitality!

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.

Antasya Rezidans'da fiyatlar 350 bin liradan başlıyor!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi!

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Ümraniye Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Antasya Rezidans ne zaman teslim?

Antasya Rezidans ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Antasya Rezidans projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 74 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 110 metrekare alanlarla tasarlandı

Antasya Residence Ümraniye teslim tarihi!

Antasya Residence Ümraniye teslim tarihine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlanan Antasya Rezidans'ta daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor

Antasya Rezidans'ta 350 bin liradan başlayan fiyatlar!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Rezidans projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor.

Frasers Hospitality Antasya Residence Haberi

Frasers Hospitality Antasya Residence

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.


Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor. Dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality; 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Fraser Place Antasya İstanbul’da buluşturuyor. Hali hazırda Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence  projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence’ta da 24 saat konforlu hizmet sunacak.  Frasers Hospitality’nin hizmetleri arasında; resepsiyon,  profesyonel güvenlik, concierge,  business centre, yiyecek ve içecek hizmetleri, kat hizmetleri  ve teknik servis gibi birçok hizmet  bulunuyor.


Frasers Hospitality ile Ant Yapı arasında, Fraser Place Antasya Istanbul markasını hayata geçirmek için atılan...