19 / 04 / 2024

Fuga Mobilya masko

Fuga Mobilya masko

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Fugo Mobilya, Maya Koltuk ile evinize beyaz huzuru getiriyor!

Modern mobilyaları ile yaşam alanlarında kendini fark ettiren Fuga Mobilya, Maya koltuk ile evlerinizde daha geniş ve ferah bir görünüm sağlıyor.

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.

Fuga Mobilya masko Haberi

Fuga Mobilya masko

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor.  Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı. 


Asaletin temsilcisi Kleopatra’nın ruhuna armağan

Fuga Elips Josephine, sade ve oval formuyla, yaşam alanlarınıza kadınsal estetiği getiriyor. Fuga Elips Josephine koltuk zarif formuyla evlerin her köşesini, konfordan ödün vermeden keyifle dinlenebileceğiniz alanlara dönüştürüyor. Fuga 2015’in rengi Marsala’yı kullanarak,  kadınlara geçmiş çağın modernizmini yaşatıyor. 


İstenilen renkte kaplanabilen Fuga Elips Josephine ile evinizde dilediğiniz tarzı oluşturabilirsiniz. 2000x830 cm ölçülerinde olan Elips Josephine koltuk, kumaş değişikliği yapılabilen özelliğiyle kişiye özel seçimlere olanak...