20 / 04 / 2024

Fultaş Madencilik Kimin

Fultaş Madencilik Kimin

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Kocaata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Karasu Sahil Parkı ihalesini Surtaş Madencilik İnşaat kazandı!

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Ümit Sakınç Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Gökhan İlmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Apartman yönetiminde tutulması gereken tek defter genel kurul defteri olarak karşımıza çıkıyor. Bu defterin net ve eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Peki, apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bünyamin Arslan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a kuruldu.

Fultaş Madencilik Kimin Haberi

Fultaş Madencilik Kimin


Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında kuruldu. 


Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü gayrimenkulü alabilir, satabilir, yönetebilir, yöneticiliğini yapabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket yürürlükteki mevzuata uygun olmak kaydı ile her türlü gayrimenkul, konut ve...