23 / 04 / 2024

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

İnşaatçıların Suudi Arabistan'da sözleşme hedefi 10 milyar dolar olacak

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, geçen senenin son çeyreğinde Türk inşaat sektörünün Suudi Arabistan'la 2,7 milyar dolarlık anlaşma sağladığını, bunun 10 milyar dolara çıkarılmasının amaçlandığını belirtti.

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Haberi

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve gayrimenkul değerleme ve danışmanlığını her türlü gayrimenkul ekspertizliğini raporlama işlerini yapar yaptırır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Cafer Bey apartmanı, No:158, Kat:6...