25 / 04 / 2024

fuzul inşaat Vadi Yaka fiyat

fuzul inşaat Vadi Yaka fiyat

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. 5 blok halinde inşa edilecek projede teslimlerin Mart 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri!

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip. 

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Büyümeye inşaat sektöründen büyük destek geldi!

Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, ekonomideki ve inşaat sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Akbal, inşaat sektöründen büyük destek geldiğini ifade etti.

İnvest İnşaat Vadi Koru satılık!

Ön taleplerin toplandığı İnvest İnşaat Vadi Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Proje 246 konut, 92 ofis ve 40 dükkandan meydana geliyor.

Tem Avrasya Fuzul İnşaat fiyatları 2017!

Tem Avrasya Konutları Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirildi. İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen Tem Avrasya projesi altı blok olarak inşa ediliyor...

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ev fiyatları!

Tem Avrasya Evleri sahiplerine 24 ay sonra teslim edilecek. Fuzul İnşaat Tem Avrasya ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Fuzul İnşaat Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

124 konut ve 26 adet mağazadan oluşan Olimpa Park Plus projesi 8 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Fuzul İnşaat tarafından hayat bulan proje yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.

fuzul inşaat Vadi Yaka fiyat Haberi

fuzul inşaat Vadi Yaka fiyat

Başakşehir Vadi Yaka Konutları Kent Ariva projesinin yanı başında hayata geçiriliyor. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 380 adet konut ve 49 adet cadde mağazası yer alıyor. 


Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Proje 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bulunan Vadi Yaka Evleri 13 ve 16 katlı olarak tasarlanan 5 bloktan oluşuyor. Projenin 2017 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Fuzul Yapı Vadi Yaka'da çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi!

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle vade fırsatı sunan Vadi...