28 / 03 / 2024

G Desing Studio Mimarlık İnşaat adres

G Desing Studio Mimarlık İnşaat adres

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı! Karşınızda 27.999 TL Başlangıç Fiyatı ile "Studio Display"…

Apple, aylardır merakla beklenen ve yeni ürünlerinin görücüye çıktığı lansmanı bugün gerçekleştirildi. Başlangıç fiyatı 27 bin 999 lira olan "Studio Display" ile tanışın...

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Göl ve Erdem Emre Doğan tarafından kuruldu.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

İzmir Flex Life Studio projesi için düğmeye basıldı!

İzmir'de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran Çiğli-Ulukent akşındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. BYY İnşaat Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiriyor.

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

G Desing Studio Mimarlık İnşaat adres Haberi

G Desing Studio Mimarlık İnşaat adres

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslara karşı her türlü mimari statik makina elektrik, plan proje çizimleri ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve İlgili resmi kurumlardan her türlü İnşaat ve İskan ruhsat İşlemleri yapmak 2- Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon, tadilat, rövele, restorasyon ve onarım yapmak. 3-Açılan yurt İçi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.Yurt İçinden ve yurt dışından almış olduğu plan ve...