20 / 04 / 2024

G Marin Kocaeli adres

G Marin Kocaeli adres

G Marin Bayramoğlu güncel daire fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mar Yapı'nın inşa ettiği G Marin Bayramoğlu'nda daire teslimleri hemen yapılıyor...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Kocaeli'de Eylül’de 3 bin 519 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ülke genelinde Eylül'de gerçekleşen konut satış rakamını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Kocaeli'de Eylül ayı içerisinde 3 bin 519 adet konut satıldı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm yardımı 995 TL oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından illere göre yapılacak olan kira yardımı tutarları açıklandı. Buna göre; Kocaeli’de kentsel dönüşüm kira yardımı ise 995 TL olarak açıklandı.

Düzce'de geçen yıl 8 bin 160 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, Kocaeli'de 35 bin 783 konut, Sakarya' da 23 bin 91 konut, Düzce'de 8 bin 160 konut satışı gerçekleşti.

Kocaeli’de en fazla para konut ve kiraya gidiyor!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova bölgesinde tüketim harcamalarının büyük bölümü konut ve kira için yapılıyor.

Kocaeli'de konutlar değerleniyor!

Kocaeli son dönemde yapılan ulaşım ve yatırım projeleriyle gayrimenkul yatırımında da öne çıkıyor. Endeksa.com‘un güncel verilerine göre Kocaeli genelinde son 3 yılda konut fiyatları yüzde 53 oranında artış gösterdi..

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Emlak Konut Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

G Marin Kocaeli adres Haberi

G Marin Kocaeli adres


Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin Managed by Divan projesi Kocaeli Bayramoğlu'nda yer alıyor. G Marin Bayramoğlu projesinde 556 adet konut yer alıyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı G Marin Bayramoğlu projesinde dairelerin büyüklükleri 37 metrekare ile 218 metrekare arasında değişiyor. G Marin Bayramoğlu güncel fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. G Marin Bayramoğlu'nde banka kredili ödemeler yapılıyor.


G Marin Bayramoğlu projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 35 bin metrekare alanda inşa edilen G Marin Bayramoğlu'nda yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



G Marin Bayramoğlu güncel fiyatları!


37-46 metrekarelik 1+0 daireler 139 bin TL ile 181 bin TL 

69-91 metrekarelik 1+1 daireler 239 bin TL ile 324 bin TL 

116-131 metrekarelik 2+1 daireler 380 bin TL...