16 / 04 / 2024

G Marin Managed by Divan kampanya

G Marin Managed by Divan kampanya

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

G Marin Managed by Divan’da ev alın, ödemeye bir yıl sonra başlayın!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan, 89 bin TL’den başlayan fiyatları ve 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Trabzon Marin City inşaatında son durum!

Trabzon Marin City Projesi ile ilgili olarak, Özgün Gıda tarafından gönderilen, inşaatların gelişim süreciyle ilgili raporu yayınlandı...

Casa Marin Urla Otel projesi geliyor!

Casa Marin Urla Otel projesi, İzmir Urla'ya bağlı Güvendik Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Otel, 3 yıldızlı olarak yükselecek..

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi!

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi 2019 yılının yazı olarak belirtiliyor. Ayayorgi projesinde daireler deniz manzarasını görüyor.

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

G Marin Managed by Divan'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

G Marin Managed by Divan projesine özel 3 ayrı ödeme planı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk getiren ve hemen teslim avantajını sağlayan G Marin Managed by Divan projesi, gayrimenkul alıcılarına birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

G-Marin Bayramoğlu ödeme kampanyası!

G-Marin Bayramoğlu projesinde daire fiyatları 146 bin TL'den başlıyor. G-Marin Bayramoğlu'nda daireler hemen teslim ediliyor...

G Marin Managed by Divan kampanya Haberi

G Marin Managed by Divan kampanya

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk getiren ve hemen teslim avantajı sağlayan


G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında peşinatsız 60 ay sıfır faiz oranıyla alıcılarla buluşuyor.


Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerine, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray hızlı tren buluşma noktasına yakınlığı ile öne çıkan, Bayramoğlu’nun kaliteli konut ihtiyacını karşılayan G Marin Managed by Divan, çok özel koşullarla konut alıcılarına sunuluyor. GYODER’in “Gayrimenkulde Güçbirliği / Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına dâhil olan, Mar Yapı’nın kalitesi ve Divan’ın yönetim deneyimini bir arada sunan G Marin Managed by Divan’da şimdi 60 ay vadeye kadar sıfır faizle ev sahibi olmak mümkün. 120 aya kadar 0,49, 240 aya kadar 0,79 faiz oranlarıyla eşsiz bir fırsat sunan kampanya hem yatırımcılar, hem de Bayramoğlu’nda kaliteli bir...