19 / 04 / 2024

Galatasaray halka açıldı

Galatasaray halka açıldı

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı, Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı verdiğinde dev alışveriş ve spor kompleksi olacakmış. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için kulüp halka açılacakmış.

Şirketler, halka arz için kuyrukta! Bu yıl 37 şirket halka açıldı, 60 şirket sırada bekliyor!

Borsa İstanbul’un seçimlerden sonra sergilediği performans hem yatırımcıların hem şirketlerin ilgisini artırdı. Yatırımcılar yüksek enflasyona karşı gelirlerini korumak için hisse piyasalarına yönelirken, şirketler de halka açılarak sermaye ihtiyacını karşılıyor.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Andrey Goncharenko'nun evi halka açıldı!

Rusya'nın sayılı milyarderlerinden Andrey Goncharenko'nun İngiltere Londra'dan satın aldığı ev halka açıldı. 20 kişilik solcu bir örgüt, sokakta kalanlara 72 milyon lira değerindeki eve gelmeleri yönünde çağrı yaptı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Zonguldak Gökgöl Mağarası hizmete açıldı!

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık 875 metrelik alanı ile en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası resmi olarak yeniden hizmete açıldı. Resmi açılışı öncesinde 8 bini aşkın ziyaretçi mağarayı gezdi.

Eski Akşehir Kapalı Cezaevi halka açıldıktan sonra mı yıkılacak?

Bir zamanlar dar ağaçlarının kurulduğu eski cezaevinin, geçmişten ders alınması adına yıkılmadan kapılarının Akşehirlilere açılmasını vatandaşların istediğini 21 Haziran 2015 tarihinde “YIKILMADAN HALKA AÇILSIN” başlığı ile duyurmuştuk.

Safranbolu Barış Mahallesi ile Bostanbükü arasındaki yol açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından Barış mahallesi ile Bostanbükü arasında tamamlanan yol çalışması düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şahin, Safranbolu Belediyesinin tüm imkanları seferber ederek halka hizmette bulunduğunu söyledi.

Kepez ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesini halka anlatacak olan ofis açıldı. Dönüşüm, Haziran ayında başlayacak.

Bilecik Pazaryeri'nde yeni sosyal tesis açıldı!

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesince yaptırılan sosyal tesis hizmete açıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, 2015 yılı içinde başlanan sosyal tesis projesinin tamamlandığını belirterek, halka verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Mardin Kalesi'nin halka açılması için 80 bin imza toplandı!

Mardin Kalesi’nin halka açılması için yaklaşık bir ay önce, “Mardin Kalesi Mardin Halkınındır” sloganıyla imza kampanyası başlatıldı.

Galatasaray halka açıldı Haberi

Galatasaray halka açıldı



100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor


100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor. Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı izni verdiğinde inşaat başlayacak. Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.


SENEM ERDİL


    Galatasaray Spor Kulübü tarafından 49 yıllığına kiralanan Ali Sami Yen Stadı dev alışveriş ve spor kompleksi olmak için gün sayıyor. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.Halka arzı SBC Warburg Dillon Read ile Ata Yatırım Menkul Kıymetler gerçekleştirecek. 


    Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu da projenin çiziminin bittiğini, Şişli Belediyesi'ne inşaat ruhsat izni için gerekli...