26 / 04 / 2024

galatasaray mecidiyeköy binası

galatasaray mecidiyeköy binası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Oger, Mecidiyeköy Türk Telekom binasını satışa çıkardı!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip olan Oger, şirketin Mecidiyeköy'deki genel müdürlük binası ile Maçka'daki Avea iletişim Hizmetleri Genel Müdürlük binasını satışa çıkardı.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Mecidiyeköy Türk Telekom binası 80 milyon TL'ye satılıyor!

Mecidiyeköy Türk Telekom Genel Müdürlük binası 80 milyon TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmaz 2 Aralık günü, Kapalı Teklif İhale Usulü ile ihale edilecek.

1942 yılında Galatasaray'ın Mecidiyeköy serüveni başlamış!

1942 yılında Beden Terbiyesi Müdürlüğü, Tekel'den 20 bin liraya satın aldığı Mecidiyeköy Likör Fabrikası'nın yanında bulunan sahayı 10 sene müddetle ve senede 12 lira kira ile Galatasaray Kulübü'ne kiralamış.

1998 yılında Galatasaray, Likör Fabrikası'na talip olmuş!

1998 yılında Galatasaray, Mecidiyeköy'deki İstanbul Likör Fabrikası'na talip olmuş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül'ün verdiği bilgiye göre, likör fabrikasının yeri İstanbulluların kullanabileceği bir yer haline getirilecekmiş.

GS Plaza Mecidiyeköy ofis projesi 15 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Galatasaray Spor Kulübü, Mecidiyeköy'de GS Plaza ofis projesine başladı. GS Plaza Mecidiyeköy projesinden sağlanan gelir, kulübe aktarılacak. Projenin önünde yapılacak olan 1.500 metrekarelik yeni GS Store ise taraftarın yeni buluşma noktası olacak...

galatasaray mecidiyeköy binası Haberi

galatasaray mecidiyeköy binası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldığı yazısında önce Elmas ve Şener'in futbola ilişkin değerlendirmelerini aktararak başladı. 

Peki Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek? Mecidiyeköy binası, Florya ve Galatasaray Adası'nda son durum ne? 

Kulüpteki önemli isimlerin gayrimenkuller konusundaki açıklamalara değinen Munyar, yazısını şu şekilde sürdürdü:

"Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gayrimenkul projeleri ve sponsorluk gelirlerinin önemine değindi:

- Bunlar, mali yönden düzlüğe ulaşmak için değerli projelerdir.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener, gayrimenkuller konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi:

- Mecidiyeköy’deki bina 12-13 yıldır boş duruyor. Erden Timur ve Avi Alkaş’ın da aralarında bulunduğu bir ekip olarak binanın Galatasaray açısından en iyiyi yakalayacak şekilde değerlendirme formülü üzerinde çalışıyoruz.

Florya’ya...