19 / 04 / 2024

Galip Öztürk cezası

Galip Öztürk cezası

Avrasya Gayrimenkul Yatıtım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Glip Öztürk haberi için yazılı bir tebligatın kendilerine ulaşmadığı belirtildi.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

İş adamı Galip Öztürk yeniden yargılanacak!

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, "tasarlayarak öldürme" suçundan aldığı müebbet hapis cezası kesinleşen Öztürk'ün, yeniden yargılanmasına ve infazın durdurulmasına karar verdi.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Galip Öztürk cezası Haberi

Galip Öztürk cezası

Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


14.10.2014 tarihinde basında çıkan Sn. Galip Öztürk hakkında Yargıtay kararı haberleri ile ilgili olarak.


Sn. Galip Öztürk'ün avukatı Sn. Ş. Tuncay Çaltekin tarafından şirketimize yapılan bilgilendirme yazısında; 'Sayın Galip Öztürk hakkında henüz yazılı bir tebligat kendilerine ulaşmamış olup, konu ile ilgili olarak Yargıtay İnternet Sitesinden ulaşılan resmi olmayan bilgi basın tarafınca kullanılmıştır. Konu ile ilgili olarak resmi tebligatın gelmesi akabinde şirketiniz bilgilendirilecektir.'  şeklindedir.


Ayrıca şirketimize yatırımcılarımızdan gelen bilgi taleplerine cevaben; Sn. Galip Öztürk'ün şirketimiz Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de (AVGYO) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve/veya Yönetim Kurulu Üyeliği görevi bulunmayıp, kendisi bu şirkette sadece dolaylı veya doğrudan ortak durumundadır.

Kamuoyuna duyururuz, saygılarımızla.


Ek: Konu ile ilgili olarak Sn. Galip Öztürk'ün avukatı Sn. Ş. Tuncay Çaltekin'in basın açıklaması...