29 / 03 / 2024

GAP Arena Stadı

GAP Arena Stadı

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı stadın elektriğinin, 50 bin liralık faturanın ödenmediği gerekçesiyle kesildiği öğrenildi. Nabi Kırmızı, stadın devir sözleşmesinin iptali için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ettiklerin

GAP Arena Stadı'na 30 gün içinde yeni çimler serilecek!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena Stadı'ndaki çim sorunuyla ilgili iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.GAP Arena Stadı'na 30 gün içinde yeni çimler serilecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

GAP Arena Stadı Haberi

GAP Arena Stadı

GAP Arena Stadı'nın elektriği, 2 aylık faturanın ödenmediği gerekçesiyle kesildi. 


Alınan bilgiye göre, Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ,  PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un maçlarının oynandığı GAP Arena Stadı'nın elektriğini, son 2 ayda tahakkuk ettirilen 50 bin liralık faturanın ödenmemesi nedeniyle kesti. 


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süre önce Şanlıurfaspor'a devredilen stadın giderleri, sarı-yeşilli kulüp tarafından karşılanıyordu.


Bu arada Şanlıurfaspor Asbaşkanı Nabi Kırmızı, stadın devir sözleşmesinin iptali için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ettiklerini...