16 / 04 / 2024

Gap İnşaat adres

Gap İnşaat adres

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Elçiçek, Murat Elçiçek ve Gürdal Elçiçek ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada!

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Elçiçek, Murat Elçiçek ve Gürdal Elçiçek ortaklığında kuruldu. 

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı bugün Acarkent'te lanse edecek!

Beyoğlu'nda Çalık Gayrimenkul ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans daireleri bugün Acarkent'te Pronto Gayrimenkul tarafından lanse edilecek...

Gap İnşaat Taksim 360 açık adres!

İnşaat alanı 150 bin metrekare olarak belirlenen Taksim 360 Tarlabaşı teslim tarihi ofisler için bu yıl Haziran, daireler için Haziran 2018 yılı olarak belirlendi. Projede 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Gap İnşaat Taksim 360 fiyat!

Gap İnşaat Taksim 360 fiyat listesi 300 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesinde daireler Haziran 2018 yılında teslim ediliyor...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Gap İnşaat adres Haberi

Gap İnşaat adres

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Elçiçek, Murat Elçiçek ve Gürdal Elçiçek ortaklığında kuruldu. 

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
Hernevi kamu ve özel inşaatlar,sınai tesisler,limanlar, fabrikalar yollar barajlar yapmak ve taahhütlerde bulunmak, inşaa etmek,işletmek,bakım ve onarımlarını yapmak.20.12.1989 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres: Merpenköy Mah.Fahrettin Kerim Gökay Cad.Tan Ap.N.187/2...