26 / 04 / 2024

GAP Vadisi Projesi ne zaman tamamlanacak

GAP Vadisi Projesi ne zaman tamamlanacak

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Galatasaray'a Riva piyangosu!

Sarı-kırmızılı kulübün Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiği 'Düşler Vadisi' projesi tavan yaptı, 509 konutluk ilk etapta 430 villa satıldı...

Emlak Konut Düşler Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

GAP Vadisi Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

GAP Vadisi Projesi ne zaman tamamlanacak

6 etap şeklinde dizayn edilen GAP Vadisi Projesi 2019 yılında tamamlayacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "1. Etabı tamamlayarak halkın hizmetine sunduk. 2.3. ve 4. Etabın alt yapı çalışmasını tamamladık. 2019 yılında 5 Etabını da tamamlayarak projeyi bitireceğiz" dedi. 


Yaklaşık 1 milyon 860 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde bulunan GAP 2. Etap projesinin içerisinde bir adet mini futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, bir adet mini golf sahası, bir adet voleybol sahası, bir adet anfi, ahşap pergoleler, yürüyüş yolları, oturma bankları, 302 araçlık otopark, market binası 255 metrekare, kafeterya bulunuyor.  Projenin içinde  Şanlıurfa Bilim Merkezi'nin de yer aldığını dile getiren Çiftçi "GAP Vadisi Projesi heyecan verici ve önemli bir proje" dedi. 


Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna:...