19 / 04 / 2024

garanti bankası bbva

garanti bankası bbva

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi... Faiz oranını görenler şaştı kaldı. Verecekler miktar da belli

Garanti Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından verilecek kredinin detayları da açıklandı.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. Bankalar yeniden yarışa girdi, pist uçuyor. Emekliler acil buraya

Emekli promosyonunda bankalar arasında yeniden büyük bir yarış başladı. Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. yeniden yarışmaya başladı. Promosyon miktarları da güncellendi.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek yaz kredisinden herkes faydalanabilecek.

Garanti Bankası'ndan yaz müjdesi geldi

Garanti Bankası'ndan yaz aylarına ilişkin kredi müjdesi geldi. Banka tarafından verilen bu müjde şu sıralar paraya ihtiyacı olan çok sayıda vatandaşımızı sevindirecek.

garanti bankası bbva Haberi

garanti bankası bbva

İspanyol bankası Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), Türkiye'de Garanti BBVA'daki gönüllü pay alım teklifi sonunda bu bankadaki payını yüzde 85,97'ye çıkardı.

Garanti BBVA'da sahip olmadığı yüzde 50,15'lik hisse için gönüllü devralma teklifi sonucunda, Türkiye'deki bağlı ortaklığında sermayesinin yüzde 36,12'sini temsil eden hisseleri satın alarak toplam payını yüzde 85,97'e çıkardı.

Garanti BBVA, gönüllü pay alımı teklifi kararını 15 Kasım 2021'de aldı.

Başlangıçta 12,20 TL olan hisse alımının 25 Nisan'da 15 TL'ye çıkaran BBVA, bu hisseleri satın almak için toplamda 22 milyar 758 milyon TL (yaklaşık 1 milyar 410 milyon avro) ödeme yaptı.

BANKADAN İLK OLARAK YÜZDE 25'LİK HİSSE ALMIŞTI

Türkiye pazarına 2011'de Garanti'nin yüzde 25,01'lik payını alarak giren, 2017'de bunu yüzde 49,85'e çıkardı.

BBVA, "Bu yıllar boyunca Türkiye, BBVA için stratejik bir pazar haline geldi. BBVA Araştırma'nın raporuna göre Türkiye, yıllık yüzde...