29 / 03 / 2024

Garanti Mortgage öğretmen kampanyası

Garanti Mortgage öğretmen kampanyası

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel kredi!

Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle 31 Aralık 'a kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunacak. Kredi kullananlar 250 lira tutarında bonus kazanacak.

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan ilk evini alanlara 300 TL Bonus ev hediyesi!

Garanti BBVA, ilk konutunu almak için konut kredisi kullanan müşterilerine 300 TL Bonus veriyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Garanti BBVA Mortgage enerjide verimi destekliyor!

Garanti BBVA Mortgage, Avrupa Birliği tarafından desteklenen EEM'nin, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı'na katılan Türkiye'den ilk banka oldu...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Ev almak için doğru zaman! 

Uzmanlar şimdi ev almanın doğru bir yatırım olacağını belirtti. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, kredilerdeki indirimden sonra konut fiyatlarının artabileceğini belirterek, "Kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerek" dedi. 

Garanti BBVA Mortgage, enflasyona endeksli mortgage sunuyor!

Garanti BBVA Mortgage, ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle konut kredisi imkânı sunuyor...

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven vefat etti!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da hayatını kaybetti...

2018'de konut satışları 1,4 milyon civarında olur!

Türkiye’de geçen yıl 1,4 milyon konut satıldı. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, bu yıl da 1,4 milyon civarında konut satılmasını bekliyor.

Garanti Mortgage öğretmen kampanyası Haberi

Garanti Mortgage öğretmen kampanyası

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı. SALT Galata’da gerçekleştirilen imza törenine, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ve Genel Müdürü Mustafa Çağlayan katılırken, Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ömer Orbay ile İLKSAN Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek protokole imza attı. Protokol kapsamında, İLKSAN’a üye olan öğretmenler ve MEB çalışanları, uygun faiz oranlarıyla, 10 yıla kadar uzayan vade ve özel ödeme seçenekleriyle konut kredisi kullanırken, dosya masrafı da ödemeyecek. 

İLKSAN üyesi öğretmenler ve MEB çalışanları konut kredisi için Garanti Mortgage’a başvurduğunda, kendilerine özel hazırlanan alternatif ödeme planlarından birini tercih edebilecek. Buna göre İLKSAN üyeleri konut için gerekli peşinatı...