25 / 04 / 2024

Garanti Yatırım saray

Garanti Yatırım saray

Saray Halı A.Ş. tarafından ihraç edilen tahvil ihracının halka arz sonuçları yayınlandı. Bugün KAP'ta geçen bilgiye göre Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Saray Halı'yı sattı...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Arsa yatırımı ile ilgili tüm merak edilenler!

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımında bunlara dikkat!

Yatırım Uzmanı Enes Su, Türkiye'de şu sıralarda en garanti yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu belirterek gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı..

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Yıldız Sarayı'na 49.5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde varlığını sürdürülmesi planlanan Yıldız Sarayı için toplam 49 milyon 485 bin 358 TL tutarında yatırım projesi yürütüyor. Bakanlığın Yıldız Sarayı için planladığı projeler şunlar:

Mersin'e 10 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 milyar liralık yatırımla Mersin'e doğalgaz depolama tesisi kurulacağını söyledi. “Tek bir kalemde 10 milyar TL’lik bir yatırım belgesi verdik. Türkiye’nin enerji güvenliğini garanti altına alacak bir yatırım” dedi.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Garanti Yatırım saray Haberi

Garanti Yatırım saray

Garanti Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Saray Halı A.Ş. tarafından ihraç edilen tahvil ihracının halka arz sonuçları yayınlandı. Garanti Yatırım Saray Halı'yı sattı. İhraca ilişkin sirküler 25 Temmuz 2013 tarihinde KAP’ta ilan edilmiş, sirkülerin ilanının ardından talep toplama işlemi 29 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


İlanı detaylı görüntülemek için